reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Hej Dziewczyny!!!!

Uff....wreszcie góra z malowaniem ogarnięta....teraz klatka schodowa i cały dół... :/ no ale cóż...chcemy zaoszczędzić pieniążki, to musimy pocierpieć:)

Ja swój okres mam mieć 20 maja...przy 30 dniowych cyklach...i mimo, iż założyłam też ten wykres ovu...to jakoś dziwnie to wszystko u mnie wygląda...nie za bardzo kumam....heh...szczególnie jeśli chodzi o ten śluz...no bo po serduchowaniu to już wogóle zielona jestem...zobaczymy jak to będzie...no i TRZYMAM ZA WAS KCIUKASY:)

reklama
Witam kobietki,
Ja już jestem w Polsce od soboty wieczór. Trochę zimno się zrobiło.
Teraz jestem w trakcie lub tuż po owulce. Tempka jeszcze nie poszła w górę ale na to liczę jutro. Owulacja przesunęła mi się w tym cyklu i była 2 dni wcześniej. Mam nadzieje, że faza lutealna wydłuży się o te 2 dni.
Testować planuję 9-10 maj.

Witam się i ja :)
Kończe kwietniowe staranka i lada dzien zaczynam majowe.ale juz bez kalendarzyków,wykresikow itp.
Wczorajsza beta znowi niska-tylko 3,4 :( wczoraj mialam zabarwiony sluz..wiec albo w koncu zagniezdzenie albo @ sie zbliza(co jest bardziej prawdopodobne) w pon.mam zamiar powtórzyc test..ale pewnie sie nie doczekam.W zeszlym cyklu beta 4,41 i wczesne poronienie.teraz pomimo lutki pewnie to samo :(

anna, ja też się zastanawiałam czy nie rzucić tego mierzenia temp, objawów, testów w diabły, bo tylko się denerwuję niepotrzebnie, ale to chyba jest silniejsze ode mnie :sorry:. Pewnie jesli tak zrobię to w końcu zajdę bez problemów :tak:
A na razie, póki co testy owu negatywne, ale już widać drugą kreskę całkiem wyraźnie, więc moze będzie ok :tak:

delewarre - no wiec wlasnie.od przyszlego cyklu tak zrobie.poki co jeszcze 4 dni czekania na @ :) oj oby to bylo zagniezdzenie.czytalam ze nawet w 10 dniu moze wystapic

Cześć dziewczyny ;-) Dołączam i do Was,majóweczek. Byłam na marcówkach (zresztą na kilku wcześniejszych też),ale jak dotąd,nic...:dry:Cały kwiecień olałam,jeśli chodzi o staranka,bo miałam same problemy,głównie z rodziną,która ma pretensje o całe zło tego świata właśnie do mnie.Nie wytrzymałam nerwowo,musiałam dać sobie na luz. Dopiero teraz jako tako dochodzę do siebie,ale już o wiele lepiej jest.W związku z czym staranka czas zacząć znowu.;-) Z racji tego,że od ponad pół roku mam nieregularne cykle ( a zawsze miałam pięknie co 28 dni i w pierwszą ciążę zaskoczyło od razu),a w styczniu był już kompletny cyrk,bo 18.01 miałam ostatnią @,polazłam na początku marca do gina,to kazał mi czekać DO KWIETNIA :szok:,na szczęście dostałam 15.03. Ale od tej pory znowu cisza...Więc wybrałam się dzisiaj do gina ponownie,dał mi jakieś krople Agnolyt,mają wyregulować cykl i pomóc zajść w ciążę.Noo i oczywiście powiedział,że jeśli @ nie przylezie do 27 MAJA :szok:,to mam się zgłosić.Ale jego zdaniem będzie dobrze...No,a jeśli nie będzie i do sierpnia/września nie zajdę w ciążę,to zaczniemy z poważniejszymi "kuracjami".:sorry2: Niemieccy lekarze naprawdę momentami zachowują się jakby mieli do czynienia ze sprzedawczynią baloników na pikniku...:dry: Ale jeszcze się nie wnerwiam,czekam na @ i zobaczymy jak te krople zadziałają.
Hm...rozpisałam się,jak na pierwszy post.:-D Buziaki dla Was!

Serdecznie witamy!!! I Was Kochane Kobietki, które tak jak my są od pewnego czasu ustawione w kolejce po CUD!! I Was Kochane Dziewczyny, które również do tej kolejki dołączyły....a wiadomo jak to w kolejkach....tematy różne, różniaste...a cel taki sam...:)

Trzymam Kciuki za Każdą z Nas:) oby maj był miesiącem dwóch kreseczek:)!!!!

Ja jakoś tak dziwnie się czuję...znów zaczyna mnie pobolewać podbrzusze :/ i nie wiem czy to zbliżająca się owu czy co.... ;/ ...z okresleniem śluzu mam problem bo nie wiem czym różni się wodnisty od lepkiego... jak to w ovu wykresie pisze..mnie się wydaje, że mam coś pomiędzy tym...chyba muszę zacząć nie myśleć o tych wykresach, bo i tak za bardzo tego nie kumam...oby tylko wstrzelić się w owulkę...i zapewnić mojej damie odpowiednio męskie towarzystwo:).....

reklama
Neta81 przykro mi z powodu Twojej straty :-(

Ja dziś odwiedziłam radiologa, bo powiększyły mi się kolejne węzły chłonne. Już nie wiem gdzie szukać przyczyny, a że optymista ze mnie to już poczytałam w necie i doszukałam się objawów chyba najgorszej opcji :eek:
W każdym razie radiolog - młody chłopak - starał się biedny, ale widać było, że sam nic nie wie :confused: Stwierdził, że chyba to węzły, to ja na odo jakie odczynowe czy może inne... biednego zatkało :-D stwierdził, że nie może jednoznacznie określić :eek: Stówka w plecy i nadal nic nie wiem. No nic trzeba się umówić do najlepszych w mieście i poczekać w gigantycznych kolejkach, bo widać gdzie indziej nie ma co szukać...

Ładna lista nam się robi :tak:

Do góry