reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Agaawa, nie wiem, jak podają w Twoim laboratorium, ale u mnie było tak, że jeśli według okresu byłam w 7tc., to beta wychodziła mi jak w 4tc. Przynajmniej u mnie to był wiek dziecka, a nie ciąży :) Stąd różnica, a sama się też stresowałam :)

Mycha05, spokojnie... do @ jeszcze trochę :) Póki jej nie ma, wszystko się może zdarzyć :)

reklama
Katherinne Kochana a czy Ty sobie mniej więcej liczyłaś termin porodu??

Agaawa Pięknie Kochana!!!!

Mycha05 spokojnie Kochana:) Agaawa jest świetnym przykładem że test który wcześniej był negatywem jest Pozytywem!!! I Tobie tego życzę:)

Katherinne no to świetnie!!!:) mnie wychodzi między 26-28 stycznia ale dopiero gin mi powie co i jak:) A do lekarza już jestes umówiona??

Dominisia Jak najbardziej jestem spokojna, az chyba za bardzo;-) Ja nie oczekiwałam cudów, bo ten cykl był totalnym spontanem, w planach było zacząć się starać od sierpnia. Także nie zmartwilam się wcale :-) Z reszta wiem, ze jeszcze wszystko sie moze wydarzyc:tak: Takze czekam na luzie, na pozytywny test lub @, jeśli to jednak @ się pojawi to lecimy na wakacje i będziemy działać:tak:

Tak, idę w środę. Myślę, że gin nam na razie nie powie, na kiedy mamy termin. Przynajmniej mi ani w pierwszej, ani w drugiej ciąży nie powiedziano. Nigdy też nie doczekałam się karty ciąży. Mam nadzieję, że teraz będzie inaczej.

Jak milo czytać wasze wypowiedzi,aż buzia się uśmiecha :)
ja dziś idę na betę bo nie wytrzymam dłużej. Postaram się też dziś ten wynik odebrać i dam wam znać :-D
Nie wierze w cuda,ale chce przestać żyć w niepokoju...

Ale Wy tutaj dzisiaj piszecie. Mam co nadrabiać :-D

Mycha jak córcia, lepiej już?

Colormania
hop, hop! Czekamy na wieści :tak:

Dominisia Ty nasza dobra duszyczko, we wszystkim widzisz pozytywy :-) Fajnie, że jest wsród nas właśnie taka osoba co umie nas pocieszyć :tak:
A jak tam Twoje samopoczucie?

Katherine, a Ty Kochana jak się czujesz?

Ni_kusia w końcu.... bo kciuki mnie bolą od zaciskania :tak: Daj koniecznie nam znać :tak:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Liczymy na liczne fluidki od naszych ciężarówek :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

|| Anna2101, Katherinne, Delewarre , Dominisia875
22.05 - Colormania
23.05 - Agaawa - jest druga krecha :)
28.05 - Ni_kusia

28.05 - Tygryseczek
28.05 - Mycha05
03.06 - Neta81
04.06 - Moniqaa
10.06 - Elmo2
12.06 - Hai24
18.06 - Ewka358

20.06 - Waiting4beans

reklama
Chciałaby z Wami się dziewczyny więcej poudzielać, ale w pracy pozostaje mi tylko korzystanie z komórki, a to jest mało funkcjonalne. Ale jestem cały czas myślami z wami, zaciskam kciuki za wszystkie gotowe do testowania i ściskam wszystkie zafasolkowane ;-)

Odezwę się wieczorkiem, wtedy okaże się co i jak ;-)

Jesteście kochane ;-)

Do góry