reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

reklama

mycha05

ni_kusia No to moze sie zdziwić Twoj Mezus;-) Ilez to kobietka udalo sie za pierwszym razem :tak: Moze i nam sie uda?! ;-) Moj to znowu na odwrot, byl pewien ze zajde, bo przeciez on slepakami nie strzela:-D ale szybko mu uswiadomilam, ze to nie tak chop siup;-)

Ano widzisz, 5 lat temu też myślałam, że za pierwszym razem nam się uda, udało za 3cim więc i tak niezły wynik...Ale tym razem ja mam więcej wiary, a przez niego przemawia strach ;-) Że by to za szybko wyszło, bo on się nastawił z luzikiem, że jak będzie to będzie...co też staram się uczynić...Tylko gdyby nie te objawy...:-)

Ostatnia edycja:
Niestety u mnie to różnie bywało ostatnio miałam @ prawie 4 tyg. po duphastonie. wyniki beta wyszły negatywnie więc już mina zrzędła na maxa. Teraz kolejny cykl i czekam.
Czy któraś z Was miała też taką stymulację owu?

Ostatnia edycja:
powiedz mi Arlen - a masz monitoringi?

bo moja historia z endokrynologiem wyglądała tak, ze dal mi dupka (duphaston) kazal brać od 16 dc do 25 dc i się starać, z tym ze jak sie nei ma monitoringu nie wiadomo kiedy jest owulka - a z kobietami różnie bywa, zmienne są jak i ich cykle i raz owulka jest porządnie jak powinna 14 dc czasem wczesniej a czasem moze sie opóżnić i pojawic nawet 20dc. Jesli nei wiesz kiedy masz owlukę, (tylko minitoring jest najpewniejszy) to biorąc dupka możesz owulkę sobie zablokowac i starac sie o dziecko do końca świata i jeszcze dłużej. Tak miałam ja, dopóki nie zostałam oświecona tu na forum!

Eh...... niech mi ktoś to wytłumaczy... trzeci dzień takie stężenie LH...
No ile można??
Ja wiem, że organizm wynagradza mi brak kresek w zeszłym miesiącu, no ale bez przesady....

Witamy Arlen :tak:

-kasieczek- monitoring co drugi dzień od 10 dc. Wczoraj był 14 dc i już 2 pęcherzyków nie było co oznacza , że pękły. Teraz tylko od jutra duphaston no i czekamy co dalej.

reklama
Do góry