reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witamy na świecie!!!

reklama
Vanilia, serdecznie gratuluję, urodziłaś idealnie wg swego suwaczka. Niech Karolinka się zdrowo chowa. Fajnie, że już miałaś okazję ją podkarmić :)

Vanilia wszystkiego najlepszego!!! Ale szybko:):p no to teraz już za Tobą najważniejsze egzaminy, najpierw obrona a tera przyjście na świat Karolinki! serdeczne gratulacje!

Chciałabym pogratulować każdej Mamusi z osobna, ale to nie do wykonania;) więc Wszystkim Wam dziewczyny życzę przespanych nocy i aby Maluszki były zdrowe i pełne sił!

Ja też się melduję ze urodziłam po wielu perypetiach 27 stycznia chłopczyka Konradka! Ważył przy narodzinach 2800g i miał 50cm!

A oto zdjęcia!

Ostatnia edycja:
Vanilia serdecznie gratuluję i bardzo się cieszę, że Karolinka jest już z Wami na świecie;). Niech rośnie zdrowo:).

Fifka Tobie też gratuluję cudnego synka - uroczy:):-)

To ja się zastanawiam, martwię i myślę czemu tak długo to trwa a tu się okazuje, że Vanilia już ma swoją słodycz koło siebie :-) odetchnęłam z ulgą i gratuluję :zawstydzona/y: czekamy oczywiście na fotki!! :-D

Nie mam w ogóle czasu być na forum. Jutro może uda mi się wszystko nadrobić :zawstydzona/y:

reklama
Do góry