reklama
Alka Ty lutowa styczniówko gratulacje )))
Weronika zdrówka dla Was!!! Niech synuś się chowa jak najlepiej! (dziękuję za prezent urodzinowy bo się Dorianek urodził 3 ;-)) A ja się wczoraj zastanawiałam, że Cię nie ma i czy coś nie jest na rzeczy
Weronika zdrówka dla Was!!! Niech synuś się chowa jak najlepiej! (dziękuję za prezent urodzinowy bo się Dorianek urodził 3 ;-)) A ja się wczoraj zastanawiałam, że Cię nie ma i czy coś nie jest na rzeczy
myszka2829
Fanka BB :)
Weronika a ja sie zastanawialam gdzie sie zapodzialas, czy cos przeoczylam... a Ty na porodowke polecialas
gratulacje i duzo zdroweczka dla Was :-)
gratulacje i duzo zdroweczka dla Was :-)
chouette82
Hurtowe gratulacje dla wszystkich nowych mamusiek :*
paulad1909
Zaciekawiona BB
Gratulacje dla wszystkich nowych mamuń, też bym chciała powiększyć te grono:-)
aguula
Wielkie gratulacje dla rozpakowanych Mamus!
Przegladam galerie dzieciaczkow i buzia sama mi sie smieje. Cuda, po prostu cuda! :-)
Isia, a Twoja relacja z porodu rewelacja! Pewnie niejedna z nas czytajac Twoje posty miala wrazenie, ze jest blisko Ciebie...(mimo, ze jestes tak daleko);-) Masz dar opowiadania... Ksiazki powinnas pisac
Przegladam galerie dzieciaczkow i buzia sama mi sie smieje. Cuda, po prostu cuda! :-)
Isia, a Twoja relacja z porodu rewelacja! Pewnie niejedna z nas czytajac Twoje posty miala wrazenie, ze jest blisko Ciebie...(mimo, ze jestes tak daleko);-) Masz dar opowiadania... Ksiazki powinnas pisac
reklama
mama2006
Kacha - gratuluję sporego synka !!!
Weronika - Tobie również gratuluję !!!
Weronika - Tobie również gratuluję !!!
Podziel się: