reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witamy na świecie!!!

Weronika, Alka, kacha - ogromne gratulacje już hurtowo, super że Wasze maluszki są już z Wami, cieszcie się już tym błogim uczuciem:). Niech zdrowo rosną dzieciaczki:).

reklama
Alka Ty lutowa styczniówko :-D gratulacje :))))

Weronika zdrówka dla Was!!! Niech synuś się chowa jak najlepiej! (dziękuję za prezent urodzinowy bo się Dorianek urodził 3 ;-)) A ja się wczoraj zastanawiałam, że Cię nie ma i czy coś nie jest na rzeczy :szok::-D

Weronika a ja sie zastanawialam gdzie sie zapodzialas, czy cos przeoczylam... a Ty na porodowke polecialas :-D
gratulacje i duzo zdroweczka dla Was :-)

Wielkie gratulacje dla rozpakowanych Mamus!
Przegladam galerie dzieciaczkow i buzia sama mi sie smieje. Cuda, po prostu cuda! :-)

Isia, a Twoja relacja z porodu rewelacja! Pewnie niejedna z nas czytajac Twoje posty miala wrazenie, ze jest blisko Ciebie...(mimo, ze jestes tak daleko);-) Masz dar opowiadania... Ksiazki powinnas pisac :)

reklama
Do góry