reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witamy na świecie!!!

reklama
ja również dołączam do gratulacji:) teraz to się zaczęło na całego ;) Poroniona ja także urodziłam 4 lutego:) dokładnie w 38 tygodniu..

nowe mamusie gratulacje ogromne :-):-) przepraszam że nie pogratuluje każdej z osobna ale już straciłam rachubę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Niech dzieciaczki rosną zdrowo :-)

Witam serdecznie wszystkie Panie!
Od kilkunastu godzin dokładnie od 09.02.2012 od 16:08 jesteśmy szczęśliwymi rodzicami cudownego dziecka imieniem Wojtuś.
Renatka jest jeszcze w szpitalu musi dojść do siebie gdyż lekarze zadecydowali po 5h prób i bóli o cesarskim cięciu gdyż mały trochę krzywo się ułożył i jego tętno trochę słabło, na szczęście wszystko dobrze się skończyło Wojtuś dostał 10punktów ważył sobie 3043 oraz miał 54cm wzrostu.
Gdy siedziałem przed salą operacyjną i usłyszałem jego krzyk aż dreszczy dostałem. A jak wyjechał na wózeczkóu i pielęgniarka nas sobie przedstawiła to wzroku nie mogłem oderwać siedzieliśmy tak we dwóch i czekaliśmy na mamusie i sobie gadaliśmy (w sumie to ja z nim rozmawiałem, a on słuchał :).
dziś byłem u nich w szpitalu mają się dobrze troszkę Renatkę szfy ciągną a mały Wojtuś grzeczniutki tylko by spał, niestety troszkę za wcześnie przyszedł na świat i nie potrafi jeszcze ssać i muszą go dokarmiać strzykawką.
Oczywiście Renatka wszystkie was gorąco pozdrawia i jak tylko Wojtuś pozwoli opisze wam jak z jej strony to wszystko wyglądało.
poniżej zdjęcia naszej pociechy z ucałowaniami od Renatki.

Pozdrawiam również Mateusz.Zobacz załącznik 435945Zobacz załącznik 435947Zobacz załącznik 435949

Gratulujemy bardzo goraco, sciskamy mocno i witamy dumnego Tatusia :-)
slodziutki ten Wasz Wojtunio :-) niech rosnie zdrowo, a Renata niech szybko dochodzi do siebie :-)

Maron, Poroniona gratulacje :-)

Przepraszam, że tak Wam tu się wcinam- chciałam złożyć wszystkim serdeczne gratulacje, a szczególnie Weronika Mudant która jak widze stała się mamą małego Dorianka :) Ja mam ogromną nadzieje za tygodni kilka stać się również Doriankową mamą :))
Pozdrawiam serdecznie!

reklama
Do góry