reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Cześć dziewczynki,

Ale miałam z rana roboty uffff.

Doxa, żeby Cie pocieszyć to wzięłam linijkę i zaczęłam się nią mierzyć :laugh:
I tak:
w pępku  90cm !!!
w biuście  92cm
w brzuchu 95cm.

Mam nadzieję że Cie pocieszyłam :) Mi do laski daleko. :D
Ty Doxa wyglądasz Sexi i nie masz powodu sie dołować. Świetna figurka.

z wymiarów to wyglądam jak wałek. Jak widać po tych rozmiarach to mam juz brzuszysko a piersi też mi sporo urosły w ciąży. Mąż sie ze mnie śmieje że jestem medalistka  ;D

Też mam chwile załamania ale w końcu jesteśmy w ciąży, a jak ktoś sie za mną ogląda to wmawiam sobie że mi zazdrości że będę miała dzidzię. :)

Muszę Wam powiedzieć że od wczoraj boli mnie głowa. Nawet w nocy się obudziłam. Nie jest to miłe. Współczuję tym, które mają tak często.

Doxa, jeszcze coś. Jak brzunio będziesz miała większy, to lepiej się poczujesz bo z daleka będzie widać że jesteś w ciąży, a wtedy będziesz chodziła dumna jak paw. Teraz przechodzisz taki okres gdzie się zaokrąglasz a ciąża nie jest jeszcze tab widoczna i dlatego może czasami masz doła.
Jak będziesz smutna to pomyśl sobie o moich rozmiarach.

Mała nie martw się szwami, ja tam nie będę napewno chodziła z brzuchem na wierzchu bo nawet mi się to nie podoba. Wolę skromniejsze przechodzenie w ciąży. Mogą być obcisłe nawet rzeczy ale nie z pępkiem na wierzchu. Jak dla mnie jest to nieestetyczne. Ale każdy ma inne zdanie na ten temat. Tak więc nie martw się że nie będziesz brzuszka golaska pokazywała.

reklama
dzięki dziewczyny. :) Oj brzuszka na pewno nie będę mogła pokazywać, ale też boję sie o jego wygląd. Jak te szwy jeszcze bardziej się poszerzą to już nie wiem jak będą wyglądały. A co później? Jak będą wyglądały po ciąży?! I mam nadzieję, że cesarki nie będę musiął mieć, bo jescze tylko trzeciego do kolekcji mi brakuje! :(

KASZU

Ależ piękny tarasik!! tylko pozazdrościć!! My mamy balkon duży i owszem, ale na pewno to nie to samo..... Śuper, bardzo mi sie podoba - szczególnie, ze zieloności duzo ;D

Nie no Kaszu, super. Nie chwaliłam bo poszłam na obiad a w tym samym czasie musiałyśmy wysłać posty i nie widziałam.

Kobieta pracująca, żadnej pracy się nie boi.

A co ta zapalniczka robi na stoliku ;)

Nie ma to jak kawka w sobotni poranek na dworzu prawda? :)

Mała sa specjalne maści na blizny. Moja bratowa smarowała po cesarce. Ale na pewno smaruj kremami przeciw rozstępom. To zawsze coś pomoże.

przestańcie pisać o tych obiadach! Niektórzy pracują i są aktualnie w pracy bez możlwiości zjedzenia ciepłego obiadku! :(
;) ;D
spagetti

reklama
no chociaż takie pocieszenie! dzięki Syla!  ;)  :laugh:
Ale ci dobrze z tym obiadkiem, ja do końca ubiegłego roku pracowałam w internacie szkolnym więc obaidki tam miałam w ciągu dnia pracy bezpłątnie,a  teraz akurat kiedy tak bardzo by mi się przydały to pracuję już w szkole gdzie nie ma obiadków! :(

Do góry