reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

HEY WSZYSTKIE MAMY!

NAPRAWDĘ ZALEDWIE WCZORAJ NIE BYŁAM NA FORUM I JUŻ NIE WIEM CO I JAK.

WIDZĘ,ŻE NIEKTÓRE Z WAS MAJĄ PROBLEM Z CIUCHAMI JA TEŻ MAM A TAK W OGÓLE TO W PASIE MAM JUŻ95 cm (UHHHHH) A GDZIE DALEJ.ALE NIE MOŻNA NARZEKAĆ NA TAKI SŁODKI CIĘŻAR.
CO DWA DNI NOSZĘ TO SAMO NA PRZEMIAN ALBO CIEMNE SZTRUKSY JEŻELI PADA ALBO JASNE BOJÓWKI,KTÓRE ROBIĄ SIĘ ZACIASNE.
ALE U MNIE POGODA SIĘ POPRAWIŁA, CAŁE SZCZĘŚCIE BO MA BYĆ CIEPLUTKO NO A PRZECIEŻ WEEKEND.A POZA TYM MAM NADZIEJĘ,ŻE JUŻ NIEDŁUGO ZAŁOŻE SUKIENKI CIĄŻOWE ,KTÓRE CZEKAJĄ W SZAFIE.

Z MOIM CHŁOPAKIEM WYBIERAMY SIĘ JUTRO DO KINA.CAŁE SZCZĘŚCIE JEDZIEMY SAMOCHODEM MÓJ MĘŻCZYZNA UPARŁ SIĘ ŻEBY OBEJRZEĆ ''GWIEZDNE WOJNY 3 CZĘŚĆ'',A CO TAM, JAK BĘDZIE DZIDZIUŚ TO NIE BĘDZIEMY MIEĆ TYLE CZASU NA SWOJE PRZYJEMNOŚCI.

KASZU ZAZDROSZCZĘ CI FAJNEJ SIOSTRY!!!!
TRZYMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO ŻYCZĘ UDANEGO WEEKENDU I PRZECUDNEJ POGODY. :) :) :)

reklama
Oj dałyście popis z tym pisaniem! Ja dziś dostałam werwy i musiałam sprzątać bez przerwy ;D Myłam okna, prałam firany i ciuchy, sprzątałam, myłam balkony-generalne porządki- ahhhhh się narobiłam, no ale nie co dzień dostaję werwy więc trzeba było wykorzystać. U mnie w pasie 98cm więc jestem najlepszym słoniem :mad: :mad:

Asia wracaj do zdrowia i do domku, wiem coś o pobytach w szpitalu bo niedawno lerzałam tam sześć dni i myślałam że ocipieję... Ale dla maluszka wszystko. Pozdrawiam.

halo!
Kaszu - a ja mam urodziny dzień wcześniej, 24 czerwca :)

i w ogóle proponuję czata zacząć używać, jak bedzie nas dużo naraz, bo wtedy łatwiej się czyta...

kupiłam sobie dżinsiki dzisiaj i bluzeczkę w paseczki, jak poprosiłam panią o coś bardziej obcisłego to spojrzała jak na wariatkę ::)
pocieszam się tym, ze już za rok... kupię sobie coś naprawdę obcisłego :p

No dziewczyny, gdzie się podziewacie ?
Niestety nie wywiązałam się z obietnicy i nie zamieściłam fotki mojej pociechy z ostatniego USG.
Coś namieszałam przy skanowaniu :-)

Ale nic straconego w poniedziałek kolejne USG i wtedy zamieszczę dwie fotki z 12 tc i 20.

życzę udanego weekendu

No tak wszystkie weekendujecie ;) Nikogo przed kompem nie ma ...
Ale to dobrze, cieszcie się ładną pogodą i wypoczywajcie!!!!!

Aaa w wątku "brzuszek", zamieściłam moje dzisiejsze zdjęcia, bez twarzy bo zrobiła się za bardzo pyzata ;)

Jestem , jestem nie wyszłam nigdzie bo strasznie żle sie dzisiaj czuję, nie wiem czy to te słońce, czy ciśnienie ale strasznie boli mnie głowa i wogóle czuję się taka słaba.Byłam w piątek na usg i lekarz powiedział, że dzidzia bardzo szybko rośnie i jak tak dalej pójdzie to napewno urodzę wcześniej niż w planowanym terminie.Jutro idę na komunię do chrzesniaczki,mam nadzieję,że będę się lepiej czuć bo nie chcę mieć zmarnowanej miny. Poza tym mam z nią jechać na zdjęcia więc muszę jakoś wyglądać hhmmmm.POZDRAWIAM!!!!

witam Was drogie mamuśki.

Pogoda dziś przepiękna, cały dzionek na dworzu, grilek te sprawy.... a wieczorem będziemy robić ognisko.

Doxa, czy mi się wydaje czy Ty masz dzisaij urodziny? Coś mi się tak telepie. Jeśli tak to wszystkiego najlepszego niech dzidzia rośnie zdrowa i silna na uciechę rodziców.

pozdrawiam kobietki i do usłyszenia

Witam serdeczne!!
Zacznę od tego, że Doxa wiem,że wczoraj miałaś urodzinki i życzę Ci wiele zdrówka , uśmiechu na twarzy, radości, miłości, wiele łask Bożych i spełnienia najskrytszych marzeń oraz przesyłam wielkiego buziaka!! :-* :-* :-*
A tak nawiasem mówiąć zdjęcia masz super!! Powiem więcej: gdybym nie wiedziała,że jesteś w ciąży w życiu bym się nie domyśliła!!!
Jesteś w 5 miesiącu ciąży a laska z ciebie,że ho,ho...
Odpoczywajcie... Do następnego...

reklama
Nie no...znowu wracam, bo samej w niedzielę to się troszku nudzi...
Słuchajcie wczoraj pomalowałam calutki taras a jest dosyć pokażny, bo ma 5m*3m.
Ale muszę Wam powiedzieć,że jestem bardzo zadowolona, tym bardziej, że nareszcie się ociepliło a w lecie to taras przebija wszystko!!
Jednak dzisiaj strasznie bolą mnie mięśnie no i co tu dużo ukrywać, normalnie się zmęczyłam.
Wiem, wiem, powinnam się oszczędzać, ale dla mnie właśnie to jest relaks i odpoczynek i nic na to nie poradzę... :p ::) ;D
Dobra, idę chyba obudzić męża, bo jużmi się nudzi...bez Was!!

Do góry