reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

hmmm tak bym chciała być na Nowolipkach w ten weekend, a nie mogę :( :( :(

idźcie, idźcie dziewczyny i potem zdajcie nam relację!!!

reklama
Klementynko wydaje mi się że to musi być w budynku, bo jak panie będą wykładały mądrości?
Chociaz festyny to odbywają się raczej na zewnątrzz. Pod tym adresem znajduje się biuro fundacji jak zdążyłam się zorientować.

Doxa co robisz z włosami?
Ja też nie wiem czy uda mi się wyrwać w niedzielę. Troche głupio bo przyjeżdża do nas mama mojej mamy czyli w skrócie babcia :) i mamy siostra. Babcia z Grudziądza a ciocia z Niemiec. Niestety przyjeżdżają tylko na weekend więc może mi być ciężko się wybrać na festyn.

Też Wam się chce spać? Mogłaby juz być 16,00 i do domciu.

Jeśli chodzi o problemy w co się ubrać to ich nie mam bo i nie mam w czym wybierać :laugh: Dwie pary spodni ciążowych i tyle. O normalnych spodniach mogę zapomnieć, spódnic nie lubię ......

koniecznie zdajcie nam relacje!
róża w żebach? niezły pomysł? :) a może transparenty z napisem:
"październik 2005!"

Dziewczyny jeśli się spotkacie to zróbcie sobie razem zdjęcie i koniecznie umieśćcie go na forum!  ;)

Syla muszę je trochę podciąć i odświeżyć kolor.

Dziewczyny świetny pomysł Mała rzuciła, koniecznie zróbcie sobie wspólne zdjęcie :)

No tak, tylko wygląda na to, ze sie nie spotkamy, bo w głupim terminie ten festyn robią, my też w zasadzie w gości jedziemy.
No nic, zobaczymy :)

A o ubraniach mi NIC nie mówcie... Niech sie juz ciepło zrobi, proszę !!!!

oj klementynka popieram! niech zrobi się cieplutko!! problem z ubraniami będzie mniejszy, przynajmniej w moim przypadku! już się nie mogę doczekać! sukienki w szafie już czekają! ;)

Paola, biedactwo współczuję Ci bardzo, co to za lekarka żeby wpędzać Cię w takiego doła!
Na anemię dobry jest sok z buraków, ma duuuużo żelaza, z wątróbką nie przesadzaj bo a i owszem ma dużo żelaza, ale również dużo wit. A która w nadmiarze jest szkodliwa dla dziecka oraz dużo różnych niepotrzebnych i toksycznych substancji, w końcu to jest wątroba!
A chude mleko i zielenina to pewnie po to, żebyś nie przybierała tak szybko na wadze, tak? A powiedz, ile już przytyłaś? Napisz więcej jaką teraz masz stosować dietę, może i my coś skorzystamy!

Boże zostawić Was tylko na wieczór po wyjściu z pracy i juz napiasałyscie ponad 3 strony.. W takim tempie to ja niespecjalnie z Wami pogadam, a jedynie 'wetnę' się pare razy błagajac o poczytanie.
Ale postram sie na bieżąco odpowiadać. Wczoraj załapałam dół pt. "wygłądam i poruszam sie jak czołg" Oczywiście zadne 'noramle' ciuchy juz nie wchodza w gre i w zwiazku z tym mam porzadny problem w czym tez do tej pracy moge lecieć. Kupiliśmy jedne bojówki ciążowe i w nich jedynie mogę sie bezpiecznie poruszać bez dramatów, ze cos mi sie gdzies wbija w pasie i uciska. Dzis dokonalam kolejnego zakupu, tym razem na allegro  ;D mozecie sobie zobaczyc jaka sukieneczkę sprawiłam sobie i Maleństwu na czas letni http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51334791  ;D ;D
A tak a propos festynów to w 3mieście szukuje sie baby-weekend w Klifie w Gdyni, wiec jesli któraś z Was będzie w okolicy to sie spotkamy.

A ogórki małosolne to cudny wymysł kulinarny  ;D ;D

reklama
Do góry