reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

o kurcze :(
smutne to karen...
i rzeczywiście na takie rzeczy nie pomagaja żadne maksymy...
trzeba się z tym nauczyć żyć. innego wyjścia po prostu nie ma :(

reklama
ale fajnie z tym laczem... to czyli 128 kbit, tak? bo modem 54 kbit, zdaje sie? my mamy 256 kbit za 69pln, a teraz jeszcze dostawca w ramach promocji zrobi nam z tego 512 kbit ZA DARMO (tzn. musielismy sie zobowiazac, ze przez rok nie wypowiemy umowy, ale 1)wyprowadzac sie teraz nie bedziemy, 2)moj maz 'zyje' z internetem od 16roku zycia - sporbujcie mu to odebrac ;) ).

Trudno godzić się z powolną śmiercią najbliższej osoby...na razie mam metodę nie myślenia o tym...takie oszukiwanie siebie...inaczej musiałabym non stop wyć

Kaszu, Doxa... super Was widzieć... jeszcze w całości... :)
...bo wiecie jak to będzie później... frekwencja nam spadnie
miło by było wiedzieć jeszcze co u Małej...

Dzisiaj sobie wziłam stary centymetr krawiecki, odciełam w tym miejscu co trzeba, i codziennie bede odcinac po 1 cm.... a juz i tak jest taki króciutki...

Karen...
nie smutaskuj sie, to przecież nic nie da...

no, coś takiego :)
dokładnie to modemy mają ok. 56kbitów, czyli jakieś 7 kB, a takie połączenie ok. 14kB czyli 112 kb...
my mamy też podnoszone ciągle... zaczynaliśmy od 20 kB a teraz mamy już 36... w ramach tego samego abonamentu (płacimy 44 złote z Vatem już)... no i pocieszamy się, ze można odliczyć neta od podstawy opodatkowania, więc na początku roku jeszcze jakaś kasa z tego tytułu wpadnie...
my (i ja i mąż) na studiach uzalezniliśmy się od netu  ;D ja bez niego zycia już sobie nie wyobrazam...

karen ja też w takich chwilach mówię jak scarlett o`hara :'pomyślę otym jutro"... bo rzeczywiście, nie mozna się z czymś takim pogodzić, ale nie można też się smucić ciągle i płakać :(

reklama
teddy moja przyjaciółka i mój mężuś też mi to wczoraj poradzili...
z tym centymetrem...
a potem się nabijali, ze "jak w wojsku"...

Do góry