reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Frezyjko,
Masz najlepszy wynik na suwaczku.
Ty to powinnaś być już w pełnej gotowości, ja mam jeszcze 45 dni, chociaż już się rozstałam z tą liczbą.
Ale tak czy owak, fajnie to u Ciebie wygląda. Chyba Jestes rekordzistką. Jak dorzucić do tego fakt, że zrobią Ci cc na 15 dni przed to zostało Ci 15. Bomba!
Szykuj wózek na spacer, i nie musisz martwić się śpiworem, bo do końca września ma być za oknem tak, jak jest! :)

reklama
no, to rzeczywiście karen...
my słabo zarabiamy oboje ale jednak oboje...
kurde, dlaczego człowiek wciąz musi się martwić kasą, gdy w rzeczywistości życie nie składa się z niej tylko... :(
vertigo i co robisz z tym olejkiem? nacierasz?? mnie bardzo ręce drętwieją, łażą mi takie mrówki, a potem ból nie do zniesienia... w nocy zwłaszcza... siadam na łóżku i pouszczam ręce na dół i po jakimś czasie mija ale jak tylko się położę i przysnę, to na nowo... wykańcza mnie to...

kurcze frezja... jak patrzę na mój suwak, to słabo mi od prędkości z jaka się przesuwa...
ale twój to naprawdę mknie na oślep ;D

Eee...ale kłopoty finansowe to i tak nic w porównaniu z innymi, a ja na szczęście szczęśliwa jestem  ;D ale faktem pozostaje że za niedługo już tylko z kafejki będę Was odwiedzać  :(

Karen,
Specjalnie dla Ciebie, do ramki i na ścianę, jeszcze lepiej na lodówkę, albo lustro w łazience:

"Lepiej, gdy jest gorzej,
Bo lepiej być możę.
Gorzej, gdy jest lepiej,
Bo może być gorzej."

karen a nie macie tam jakiegoś taniego (nawet dość wolnego łącza?) w 3mieście są takie za 20 złotych... u nas też... dwa razy zaledwie szybsze niż modem, ale na forum to wydoli :)

reklama
Oj malgosia_76 parę dni temu dowiedziałam się że moja mama ma przeżuty na kości i na taką informację na nic zdają się maksymy po prostu wali się świat

Do góry