reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

TAK PISAŁO DZIS O NIEJ W SUPER EXPRESIE KTOS Z JEJ EKIPY KOGO ZWOLNILA WYPUSCIL TA PLYTKE Z JEJ NAGRANIEM. BYLO TO NA JAKIMS KONCERCIE .KOBITA SPIEWALA SOBIE , BYLEBY RUSZAC USTAMI I WYSZLO TERAZ JAK NAPRAWDE SPIEWA.ALE TAK JAK PISZECIE WIDAC BYLO OD SAMEGO POCZATKU ZE DO SPIEWU TO ONA WOGOLE TALENTU NIE MIAŁA I NIE MA

reklama
Ale PR sobie robią, Nie ważne jak mówią, ważne, żę mówią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Małgoś... aleś się rozochociła...

a mnie właśnie moja babka wkurwiła niemiłosiernie... wlazła mi stara rura do pokoju i zaczela pierdzielić o tym piwie...  :mad:
kazałam jej grzecznie wyjść, bo jestem zajeta, a ta swoje...  :mad:
nawet teksty których najgorszy menel by sie wstydził nie poskutkowały... ale przecież nie jej nie przywale...  :mad:

no i mam wieczór z czapki... az mnie brzuch rozbolał :mad:

Kochana skąd ja to znam! Im się wszystkim wydaje, że rozumy pozjadali i że swoim zrzędzenim poprwią sprawę, a jest wręcz odwrotnie. Trzeba było powiedzieć, że dzieciak się denerwuje jak ją słyszy, a nie jak browear mama pije.
Popsuła Ci pyszną przyjemność, aż mnie Ciebie żal. Zaraz i mi przestanie smakować mój. Albo sie wkurzę i zejdę po następną butelkę!

Zauważyłyście, że Jesteśmy drugie w kolejce do ścięcia. 1 października bedziemy pierwsze, a potem i nas przeniosą. Ciekawe jak często będziemy zaglądać i gadać do rzeczy i od rzeczy??
I czy to sie nie posypie?

reklama
małgoś, trenuje wyciszanie... a przy mojej babce to naprawde niełatwe... ;)

też mi tak właśnie przyszło do głowy, że jeszcze niedawno byłyśmy w połowie stawki... a teraz co... prawie przodownice... i to 500% normy wyrabiamy...
...maglary jedne... ;)

Do góry