reklama
Doxa
Fanka BB :)
Hej!
Ja wchodzę, to nikogo tu nie ma, jak jestem zajęta, to tu fajne dyskusje, ehhh
U nas też zabawki wszędzie, mało tego, jak w salonie jest pusto (w sensie zabawek brak) to Oli natychmiast ma silną potrzebę a to rozłożenia kolejki, a to budowli z klocków, torów samochodowych... Często się bawi na dole, ma tam przestrzeń no i nas ;-)
Drzewko ależ ten czas leci, już torbę pakujesz! Umyka mi życie ostatnio ;-)
Teddy no i jak jest seler po japońsku? :-) :-)
Ja wchodzę, to nikogo tu nie ma, jak jestem zajęta, to tu fajne dyskusje, ehhh
U nas też zabawki wszędzie, mało tego, jak w salonie jest pusto (w sensie zabawek brak) to Oli natychmiast ma silną potrzebę a to rozłożenia kolejki, a to budowli z klocków, torów samochodowych... Często się bawi na dole, ma tam przestrzeń no i nas ;-)
Drzewko ależ ten czas leci, już torbę pakujesz! Umyka mi życie ostatnio ;-)
Teddy no i jak jest seler po japońsku? :-) :-)
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Dzień dobry
ale sobie pyszna kawę zrobiłam!
Jak u Was? U mnie jakoś czas zasuwa strasznie w przód, niby dni jakoś tam podobne do siebie, a cały czas mam poczucie, że znów koniec tygodnia, że znów coś. Szok.
Weekendy też mijaja jakos błyskawicznie, pętla czasowa czy co?
ale sobie pyszna kawę zrobiłam!
Jak u Was? U mnie jakoś czas zasuwa strasznie w przód, niby dni jakoś tam podobne do siebie, a cały czas mam poczucie, że znów koniec tygodnia, że znów coś. Szok.
Weekendy też mijaja jakos błyskawicznie, pętla czasowa czy co?
reklama
Doxa
Fanka BB :)
Tak oglądam - część sezonów oglądałam z DVD, ale teraz pamietam że w zeszłym roku też była przerwa na Foxlifie i USA, myślałam że to było wyjątkowo, z jakiegoś tam powodu... No ale skoro to standard, to poczekam na kolejne odcinki.
Chirurgów też bardzo lubię, najnowszy sezon oglądam (niedawno się zaczął na foxlife), ale 6 całego nie widziałam.
Chirurgów też bardzo lubię, najnowszy sezon oglądam (niedawno się zaczął na foxlife), ale 6 całego nie widziałam.