reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

hihi, dobre!
Hmm. u nas te psy też mogą nie być zabawkami, tzn niektóre, bo jest podział... musze sie przyjrzeć.
choroba, a życie było juz o tyle prostsze ;-)

reklama
Hej!
Ja wchodzę, to nikogo tu nie ma, jak jestem zajęta, to tu fajne dyskusje, ehhh

U nas też zabawki wszędzie, mało tego, jak w salonie jest pusto (w sensie zabawek brak) to Oli natychmiast ma silną potrzebę a to rozłożenia kolejki, a to budowli z klocków, torów samochodowych... Często się bawi na dole, ma tam przestrzeń no i nas ;-)

Drzewko ależ ten czas leci, już torbę pakujesz! Umyka mi życie ostatnio ;-)

Teddy no i jak jest seler po japońsku? :-) :-)

Dzień dobry
ale sobie pyszna kawę zrobiłam!
Jak u Was? U mnie jakoś czas zasuwa strasznie w przód, niby dni jakoś tam podobne do siebie, a cały czas mam poczucie, że znów koniec tygodnia, że znów coś. Szok.
Weekendy też mijaja jakos błyskawicznie, pętla czasowa czy co?

Hej!
Oj tak, mi też czas szybko leci, jak tutaj wchodzę to dopiero widzę ile minęło czasu od mojej ostatniej wypowiedzi ;-)

Magdusiek ile było odcinków Gotowych w 7 sezonie? Bo chyba mi coś brakuje...

Jesli chodzi Ci o foxlife to robią przerwę, tak samo jak zwykle w Stanach. Puścili chyba pół sezonu i chyba w kwietniu resztę.
Matko, ale wietrzysko, wywiało mnie na spacerze jak nie wiem co.

dzien dobry... :-)

u mnie tez zasuwa czas i wszystko dookola... tylko ja jakos nie nadazam...

...i chyba bede sie rozwodzic...

Dzięki Magdusiek!

Teddy też Cię dawno tu nie było! Zakładam że ostatnie zdanie to tylko w ramach ulżenia sobie...

Teddy - z zimą, firmą, synem czy na jakiś temat?
Doxa - a oglądasz? Ja lubię. Teraz delektuje się chirurgami...

reklama
Tak oglądam - część sezonów oglądałam z DVD, ale teraz pamietam że w zeszłym roku też była przerwa na Foxlifie i USA, myślałam że to było wyjątkowo, z jakiegoś tam powodu... No ale skoro to standard, to poczekam na kolejne odcinki.
Chirurgów też bardzo lubię, najnowszy sezon oglądam (niedawno się zaczął na foxlife), ale 6 całego nie widziałam.

Do góry