reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Wiesz co, lepiej, tak myślałam, ze pod koneic tygodnia będzie już chciała być ze mną, ale jak ją odbieram to nie leci jak oszołom tylko wita się, cieszy się, ale bynajmniej nie wybiera się natychmiast do domu. Widzę, że brakuje jej różnych wyjsć, codziennie kombinuje, zeby pojechac na wycieczkę albo gdzieś, z mamą mimo różnych atrakcji jest bardziej uwiązana do jednej okolicy.
NAjbardziej rozczula mnie gdy rano chce, zebym chwilkę z nią pobyła i faktycznie po chwili mówi -no dobra, to leć.

reklama
Witam!
Teddy,gratuluję zakupu. Ja ostatnio upatrzyłam dla Nadulki w sportowym sklepie,ale nie pamietam w jakim,Krzysiek się wydął i nie kupiłam.Ale jeszcze kupię i jej i sobie.:tak:

NAtalkowiec dostał podróbę crocsów, bo prawdziwe zrzucała z nóg po kilku minutach i uznałam, ze za drogie jak na 5 minut, a teraz lata non stop i o innych nie chce myśleć.
Ja idę na zakupyw poniedziałek....

Ale się objadłam, byłam na pysznym obiedzie, rany kota, zupa z bakłażana, ale jaka. mniam mniam.

Dzien dobry,
Caly dzien pada u nas.
Zdjecie wrzuce jakies tylko najpierw ktos mi je pstryknac musi bo jak sama sobie to jak Narcyz;-) Ale 20 cm dobre poszlo.
Magdusiekdzielna Natalka, moze nie tyle jej smutno ze wychodzisz co smutno, ze Cie nie ma bo pewnie 8h jestes w pracy?
Teddygratuluje zakupu:-)

Witam!
Widzę ,że jestem tu pierwsza. ZAkupy zrobiłam ,obiad wstawiony, czas na kawkę. Mąż na działce maluje ....:-)

Dzień dobry!
No proszę jaki Kasiek pracowity! Ja dzisiaj wstałam około 10 :-) Lubię weekendy!

Tusiekn zrób sobie sama, czemu nie, na nk wiele ludzi wrzuca zdjęcia robione "z ręki" ;-)

Teddy nie dawaj się tak, bo się zamęczysz!

Dzien dobry,
Wybieramy sie na imieniny wiec fotke zrobie i wrzuce, ale nie sama. Nam sie strasznie chce smiac z tych zdjec co ludzie sami sobie robia na NK, ta reka wystawiona do przodu....:-D
Kasiek pozno cos ta kawka u ciebie. Ja jak wstane to odrazu sobie robie.

Witajcie,

fajnie było się z niektórymi z Was spotkać!
Ciekawe czy uda się kiedyś większe spotkanko zorganizować.

Mała mam nadzieję że już lepiej.

Lindsay bidulko, nazbierało się jak na jeden dzień. Nic się nie martw. Ja mam w rodzinie (ze strony męża) takie cudo, że sobie nawet nie wyobrażasz:wściekła/y:
Ostatnio nawet przeżyłam szok. No ale nie chcę nawety o nim myśleć bo mnie zaraz nerwy łapią.
Poza tym reszta do rany przyłóż.

Kasia trzymajcie się.

Urlopowiczom życzę udanego wypoczynku!

Kasia dobrze że klucze są.

Magduś jak się czujesz?

Doxa no to pospałaś. Ja dziś do 9.30, hi hi.

Tusiekn zdjęcie koniecznie wrzuć! No i nie przejmuj się że nie przygotowana na urlop, luz, masz jeszcze tyle czasu:tak:

reklama
Do góry