reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

o ja nie mogę! Karen się odezwała! buziaczki dla Sebastianka! Chyba najbardziej czytelny suwaczek na naszym forum! ;-)

oddzywaj się częściej! Kochana czyli że teraz wychowujesz Sebastianka, nie pracujesz? i tak rzadko do nas zaglądasz? wstydź się! ;-)

ja spadam już

reklama
Kasiu - wezme te spodnie na urodziny Natalki to przymierzysz Nadii,a jak Wam się spodobaja to je sobie weźmiesz. i nie żartuj z odkupywaniem :-) Chetnie dam je Nadii.
Natalia nie spała cały dzień, ja sprzątalam w szafacj, matko, zanim ogarnęłam szafę Natalki to minęlo 5 godzin! Spakowałam paczke dla bratanicy, odłożyłam część zabawek, spakowałam bodziaki na córki przyjaciół, odkryłam zapomniane dawno złoże niekapków i innych termosikow - rany kota. A poxniej porządki w mojej szafie. I przestyałam sie dziwić, ze mi się znudzilo wsyztsko co mam, skoro mam np. 5 identycznych bluzeczek benettona :-) PLus kolejne dwie takie same i cała góra espritowych i promodowych. I jak ja mam nie mić poczucia, ze chodze w tym samym?
Natalka padła w samochodzie, bo obiad jadłyśmy dziś u moich rodziców, z powodów porządków olałam gotowanie :-)

Magdus, kochana jesteś, pogadamy jeszcze na ten temat!:tak: widzę, że czyszczenie szaf zaowocuje zakupami.;-)
Rany,dzis na wczesnym dużo czasu poświęciłam jednemu chłopcu i jego mamie i bardzo chciałabym pomóc w jego diagnozie. Nikt do tej pory chyba nie rozmawiał z ta kobietą, a ona wydaje sie dośćskryta i nie smie wypytywać.Dałam jej domyślenia sugestiami, a ona mi mówi,że w życiu nie słyszała o pewnym zespole( nie chce pisacna oficjal).i nikt o niczym jeszcze nigdy z nia tak szczerze nierozmawiał.!!!:no:

Kasiu - nie ma o czym mówić :-)
mam nadzieję, ze pomożesz mamie chłopca i jemu. Ale niesamowite jak ludzie są często zostawiani sami sobie, nie sądzisz?
Doxa - dzięki :-) Ja przeoczyłam, jak zwykle, ale poproszę w pracy to mi zgrają :-)

Ja też bym chciałazobaczyc Natalkę grającą chłopczyka, tylkoproszę powiedzcie ,gdzie,kiedy ? czy juz sie nie da?

Kurcze ten chłopiec od początku jest wielką niewiadomą.I nikt nigdzie mamy niepokierował,żeby spróbować zdiagnozować.Przerażające,ale ludziesięchyba boją.

Kasiu - chyba się da, pewnie jest jakas powtórka, Twarza w twarz, serial na TVN.

Wkleiłam kilka zdjec, najbardziej mi się podoba Natalkowiec z liściem i z traktorem,a raczej na traktorze :-)

Ja też przegapiłam bo usypiałam dzieciaki :-(
Kasiek znalazłam w programie że w czwartek o 0.20 powtórka - może dotrwam ;-)

Magdusiek Natalka jak zwykle rewelacyjna :-) a zdjęcie z liściem po prostu super :tak: Jak nie aktorką, to modelką zostanie :-)

reklama
Dzień dobry
ja też przegapiłam, tzn usypiałam Zuźkę akurat. A ta powtórka to dla mnie w porze przekręcenia się na drugi bok. :-( a teraz lecę zobaczyć Natalkę na zdjęciach. :tak:

Do góry