reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Drzewko - fuj! Rozmawiamz zusem :-) Mnie czeka rozmowa z pindziami z dziekanatu.... az mi sie chce wymiotować jak pomyślę o tym tonie...

reklama
A ja gadałam godzinę z kolegą.... nie powiem miło było.
I rozmawiałam z paniami w dziekanacie, dziś telefon odebrała ta normalna i zwierzyła mi się, ze dziekan ma problem co ze mną zrobić.... i chyba nie będe musiała powtarzac semestru ani róznic programowych nadrabiać. Oby się udało. A jeśli się uda to wniosek ejst jeden - jak już przeginać z czasem to na maksa :-)

Magdusiek,super, że powoli prostujesz swoje zaległe sprawy.:tak: Nawet wątek zakupowy przez to zaniedbałaś.;-)

czemu mi wycieło kawałek słowa w poprzednim poscie:zawstydzona/y:

Kasiu - watku zakupowego wcale eni zaniedbałam, tzn watek może i tak,a le nie zakupy.
Wczoraj pół dnia w sprawie mieszkaniowych zakupów, chyba wybvraliśmy armatury itd, a wcześniej bluzeczki, spodnie itd. I wczoraj fajne byty mierzyłam, ale nie mam już kasy :-(
Zgadnij, czemu Ci wycięło i co :-)

reklama
kasiek, jak nie tłumaczę to wariuję, mam chyba zbyt wybujałą wyobraźnię :-ponly 5 days to go!!???
magdusiek to trzymam kciuki za to rozwiązanie z niepowtarzaniem i z nienadrabianiem.

Do góry