reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie kochane:-)

te kleszcze:-( ale jak wyszedł to super, znaczy się nie wkręcił jeszcze!

Teddy, co się stało u licha!!!!!!!!!?????????????

Drzewko a ja bez fotela też mogę?
Widzę że dobry nastrój Cię nie opuszcza, super! W tych ostatnich dniach to raczej nie łatwe. Gratuluję!!!!

Luszka, ja dziś tylko wysłuchałam ochów i achów na temat tego filmu, szkoda, że nie wiedziałam że będzie, jakoś bym może dotrwała i obejżała.

reklama
a moje dziecko to ostatnio ma fazę na mamę i to do tego stopni, że dziś nie dała się wyjąć Andrzejowi z łóżeczka, tylko wołała mamę, musiałam wyskakiwać spod prysznica:szok:
a jak nad ranem czasami biorę Igę do nas to tak się we mnie wtuli i moją ręką siebie obejmie, kochana maleńka!

Syla, przyznaje trochę ściemniam z tym dobrym nastrojem.. tak serio to już mam dość. Zaczynam się denerwować, przypominać sobie jak było i nie mam już cierpliwości, nawet dla Weroniki, która też ma zresztą fazę "na mamę". itd. :dry:
a wpaść to kochana zawsze do mnie możesz, zawsze. inne dziewczyniska zresztą też. :tak:

Witam,
Bylam dzis na uczelni, praca prawie gotowa.
Syla u mnie od zawsze jest etap "mama", chcoiaz ostatnio z tata tez maja swoje tajemnice:-)
Drzewko kochana wiadomo im blizej konca tym bardziej sie denerwujesz, ale juz za niedlugo bedziesz szczesliwa mama dwojki dzieci i bedziesz chodzic na zakupy. Zobaczysz jak zleci czas i bedziesz tylko szukac chwilki jak zajrzec na bb:-) A Filip swoja droga bardzo mi sie podoba. Jest u Nas w rodzinie.
Teddy gdzie ty jestes? Napisalas takie smutasy i zniklas:-(
Natek dzisiaj pod moja nieobecnosc nie pozwolil swojej cioci zalozyc moich pantofli, lzy w oczach i mowi nie bo mamy. Slodki.

A mowilam wam o paczce ze mi nie przychodzi z allegro, okazalo sie ze paczka juz miala jechac do nadawcy bo ten pomylil numery blokowi i wpisal inaczej:wściekła/y: Przyszlam w ostatnije chwili bo paczka juz byla na zwrotach w samochodzie.

A moja chciała się mnei pozbyć i kombinowała jak zostac u dziadków. Najpierw mnie pożegnała, zamknęłami drzwi po czym je otwirzyła i z radością powiedziała "poszła" :-)
A ja zeszłam tylk kawałek ze schodów i mało się nie posikałam ze śmiechu.

Witam!

jestem po 10 godzinach pracy! Ostatnia to spotkanie z 3 latkiem, wrzeszczącym, choć milutkim. :-p

Dzięki za słowa wsparcia, kleszczom mówimy Nie!!
Film mam na płycie, ale tylko raz widziałam.Musiałabym mieć nastroj na jego oglądanie.

Tusiekn, co tam zamawiałaś na allegro?
Teddy, przykro, że jakieś złe Cię dopadło! ale będzie lepiej!

Dzrewko, a Ty chociaż spakowana jesteś.?

Witam,
Znowu pustki.
Kasiu kupowalam kurtke dla Natka taka ciensza na jesien, ale chyba jeszcze zakupie troche cieplejsza na polarze bo z tamtego roku jest krotka troche.
A ja w pizamie jeszcze siedze, ide po kawe.

reklama
Do góry