reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dzień dobry
Oj, ale tempo...
nic to, jestemw domu, wczoraj byłam na koncertcie, mniam mniam... boski jak zawsze.
A dziś rano ubrałam panne młodą, pięknie wygladała, nie moja zasługa, ale miło mi było na nią patrzeć i pojechaliśmy :-)
Impreza udana.. Natalia była pierwszym gosciem, siadła za stołem, złapała widelec i dawaj zajadac. Póxniej wlazła wszędzie, jeszze przed ślubem zakolegowała się z moją ciocią z Gdyni, w trakcie zdjęć poleciała gdzieś w świat, obłęd... nawet nie miałam jak jej łapać, bo raz, ze świadkowałam,a dwa, a moze raczej raz - bylam na szpilkach :-)
a za trzy tygodnie kolejny ślub i tym razem wesele.

reklama
Witajcie!

Olcia witaj i oczywiście gadaj sobie z nami ile tylko chcesz :-)

Teddy a spłukujesz potem tę odżywkę? Bo jak tu zrobić makijaż, a potem włosy spłukiwać??

Syla gratulacje dla Igulki!!! Zuch dzieczynka! U nas postępów brak, póki co zakupiłam książeczkę o Kamyczu na nocniku ;-)
No i byłam w galerii! Cóż to za śliczna panna?! Syla ledwo Igę poznałam! Ależ wyrosła!

Kasiek najważniejsze dobrze sobie uzmysłowić własne potrzeby! Może rzeczywiście tak będzie lepiej!

Magdusiek i jak było? Szpilki wygodne? Sykienka podobała się? A Natalka w czym wystąpiła?

Doxa -sukeinka super, szpilki wygodne, Natalia wybrała sobie dzinsy i bluzeczkę hello kitty,a pozniej zieniłam jej blzueczkę na tunikę kupiona specjalnie na tę okazję w komplecie z krotkimi spodenkami. Ale dzinsy zostaly, nie było na tyle gorąco, poza tym Natalia właziła wszędzie i uznałam, ze niech szarga dzinsy ;-)

Magdusiek, znaczy wszystko się udało! To dobrze! :-)
Olcia, witaj w wątku październikowym. Bardzo fajnie, że chcesz być wśród październikowych mamuś. :-)

Doxa, co do waxu to mi koleżanka, która prowadzi sklep fryzjerski odradziła. To nie jest dobra sprawa dla osób, które farbują włosy, bo potem nie chcą farby dobrze chwytać, a juz szcególnie te delikatne. No i stwierdziła, że wax to jest wosk co wyswieca włosy i jużż sobie lepiej kupić nabłyszczacz. Ale ja nie wiem czyja racja. Przytaczam tylko opinię,.

Magdusiek to super! Cieszę się, że wszystko się udało!!

Kasiek jak ze wszystkim, ile ludzi, tyle opinii. Ja o WAXsie pierwszy raz usłyszałam od mojej fryzjerki, która go sama regularnie stosuje, więc jak widać różnie to bywa ;-) Póki co, kupiłam sobie średnie opakowani i po prostu zobaczę jak moje włosy zareagują.

Magdusiek, gratuluję udanej imprezy i wszystkiego co z nią związane!!! Widzisz nie byłam na bieżąco że to i szpilki i nowa sukienka ..... no to super!

Olcia, witaj i oczywiście milo będzie z Toba pogaworzyć!!!! Napisz coś więcej o Was!

Doxa, ledwo poznałaś bo kiedy my się ostatnio widziałyśmy??? Całe wieki! Mam nadzieję że to się zmieni!

Kasiek, podziwiam Cię! Kiedy Ty się uczysz do tych egzaminów!!!!
Trzymam kcuki!!!!

Magduś, to może i ja po kawę pójdę, choć postanowiłam maxymalnie zredukować cukier w mojej diecie a jak tu kawkę bez cukru wypić:-(

reklama
Witajcie!
Właśnie wstałam :-) :-) Jak ja lubię niedzielę!!!
Olinek od 7 biega, ale mąż kochany zajmuje się nim :-)

Syla ja też! Koniecznie, koniecznie musimy się spotkać!!!!!

Do góry