reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
to sie nazywa spokoj sumienia... ;-)

ale pyyyyszna... mozna zaoszczedzic przy kolacji... ;-)

Ty masz spokój sumienia czy ja, bo nie zrozumiałam?
Ja po porstu jeśli chcę coś kalorycznego to raczej nie aż tak, lubię mieścić się w swoje spodnie :-) Niekoneicznie nowe, większe o rozmiar ;-)

az spojrzalam na pudelko... ;-)

mleko zageszczone ma 130 kcal w 100 g... kawa i lod nic, wiec nie ma sie czego bac... :-)

a coz toza pusty wieczorek???

Magdusiek rozumiem, ostatnie przygotowania (udanej Grecji bardzo zycze)... no ale reszta???

Grillowanie było , a jakże w deszczu:-) Najbardziej podobało sie Nadusi, Dawidowi i psu;-), bo ganiali sie wokół domku w czasie deszczu plus zabawy błotem mojej córki:-D rewela, jeszcze taka brudna to nie była nigdy:-D Potem śmiesznie tanczyła naśladując kapanie deszcyku z raczkami w górze ( naśladowała ciocię) . Nie mogła tylko zrozumiec czemu nie może bawić sie duzymi kamieniami na skalniaku, w koncu kamień jak kazdy inny;-)

Kawa mrozona musi byc koniecznie z cukrem i jescze najlepiej z bita śmietaną- w sam raz za danie obiadowe;-) ale co tam;-)

Pogoda byla piekna, ale wietrznie. To ja w porownaniu z Wami poszlam na latwizne z ta kawa bo lod nie zdazyl mi sie zamrozic i pilam bez. No a ja robie tez na mleku z kartonu i wsypuje kawe rozpuszczalna i cukier i wszystko blenderem mieszam i robi sie fajan pianka. Wlozylam na chwile do lodowy, ale po 10 minutach nie wytrzymalam i musialam wypic:tak: Powiem szczerze zaspokoilam glod, ale brakowalo mi bitej smietany, kostek lodu i galki loda.
Magdusiek na ile jedziesz do Grecji? Natalka wytrzymuje w samolocie? Moj Tusiek to chyba by chcial latac, ale doslownie w samolocie bo strasznie je lubi.

reklama
dziendoberek...

nie wyspalam sie, czuje sie fatalnie i nic mi sie nie chce... nawet kawa nie pomaga...
jakies koszmary mi sie snily, nie wiem skad to sie bierze...

Do góry