reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

a ja chciałam jeszcze... z tego miejsca... wszem i wobec... ogłosić że:
Podziwiam wszystkie mamy znoszące wózki z ...* piętra i wnoszące wozki na ...* pietro
uff
dziś miałam trening wysiłowy bo winda zepsuta :( na szczęście naprawili zanim wrócilam ze spacerku.

*) wpisać odpowiednią liczbę

reklama
no i wszystkie sobie poszly :(
a ja tylko brzuszki ćwiczyłam...
w dodatku wczoraj chyba przesadziłam bo dziś przy znoszeniu tego wózka czułam wszystkie mięśnie

W każdym razie jak nikogo nie ma to rowniez sie pożegnam

Dobranoc :)

Cześć!
Chyba jestem dzisiaj pierwsza.No i jestem w dobrym humorze , bo zapowiada się ładnie dzisiaj za oknem (może je w końcu umyje?).

hej :)
u nas szaro i paskudnie :(
a ja dziś załatwiam resztę z zasiłkiem wychowawczym.

pat nie becz!!! napisałam do ciebie na gg... mam nadzieje ze nie wcięło!

reklama
u mnie chcieli 3 zaswiadczenia. z zusu że są płacone składki (bardzo miło i szybko załatwiłam sprawę. super!) i dwa z pracy- od kiedy do kiedy urlop wychowawczy (ja od 12 kwietnia) i do kiedy jestem zatrudniona (ja akurta na czas nieokreślony)... i wypełnić jakieś ichnie druczki.
a ty masz coś więcej????

Do góry