reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

ok - to dzisiaj nic nie ma do oglądania w tv
efunia co tam w "m jak miłość"? nie oglądałam bo Mikołaj nie chciał mi zasnąć, a wogóle dzisiaj było?

reklama
Hej lasko i bobaski.
Efuniu jak milo, ze zob. ze mnie nie bylo :-*
Wczoraj bylo troche latania z ta nasza lodka, bo sie znalazla w lesie ale bez wyposazenia :mad:
Puzniej bylam na zakupach, kupilam malej kurtke i dzinsy na wiosne. Wieczorem wzielam kapiel i poszlam wczesnie spac.
A dzisiaj bylam na spotkaniu z rodzicami, byly same dziewczymnki ale fajnie tak spotkac sie z innymi rodzicami.
Pogoda......lepiej nie gadac. Jak w kwietniu, snieg slonce, deszcz, snieg z deszczem i tak w kolko.
Musze powiedziec ze za wami tesknilam. Jestescie jak narkotyk ;D
Caluski dla wszystkich. Ide film obejzec.
Dobranoc. Pa

elvirko od razu widać jak cię nie ma!! :)

ina ja się nareszcie wzięłam z wielkim bólem. w dzien nie mogę nic zrobić, bo tymi mnie absorbuje ogromnie, a popołudniami wcale mi się nie chciało, ale w koncu trzeba było... mąż mi pomógł, na szczęscie :)

anno nie było dziś m jak miłosc... liga mistrzów dziś ::)

reklama
Do góry