reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Efunia nic nie szkodzi. :) Patka przekazała mi wiadomość od Ciebie :)
Fajnie że jesteście już w domu. Trzymamy kciuki za Tymianka. Dużo zdrówka. :)

Kasiu Trzymaj sie kobieto. :) Bedzie dobrze. W końcu prędzej czy później każdą z nas to czeka.

Nas dziś deszcz złapał w trzkcie spacerku. W dodatku wyciągnęłam Patkę i Dawidka do "Taniego marketu" wiec niezły maraton mieliśmy. W dodatku bobolki postanowiły przeprowadzić konkurs pt. "kto kogo przekrzyczy?" ;D
Natka zresztą cały dzień dziś jakaś marudna. Najlepiej jakbym ciągle stała przy wózku/łóżeczku bo jak nie to krzyk. Z kolei w foteliku humor dopisuje ale za to od razu ulewa. 2 x ją juz przebierałam... wiec tak źle i tak niedobrze.

Teraz pędze szykować kapanko bo już nasza pora :)

Narazie

reklama
efunia... swietnie, ze juz wyszliscie...
i co to w koncu bylo??? reakcja poszczepienna, czy cos u lekarza zalapal???

no właśnie nie wiadomo jeszcze.
jutro dopiero wyniki z posiewu.
jak nie beda ok to wracamy na oddział na min tydzien i dostaniemy antybiotyk.
jak beda ok to wypisza nas i w przyszłym tygodniu ponowne badanie crp i ob...
ja stawiam na reakcje po szcepieniu, ale powiem wam ze sie nie na zarty wystraszyłam bo jemu temperatura po podaniu apapu czy czopka nie spadała poniżej 38 :( dopiero po podaniu kroplówki zjechała... a nasza pani doktor nie chciała ryzykować. jak przyjechaliśmy do szpitala to miał chyba za 40 stopni tej gorączki. w domu leżał w samym body + skarpetki i miał 39 jak postanowiliśmy jechać a po podróży ubrany w 2 bluzy zgrzał się i jeszcze mu skoczyła gorączka...

przykre dośswiadczenie :-[

Efuniu, mam nadzieję, że badania wyjdą OK.

Ja sie wreszcie doczłapałam do kmputera, czuję się trochę lepiej, boję sie o Natalię, bo starsznie dziś marudna, płakała mi dziś w ciągu dnia, pociła się z tego płaczu, mam nadzieję, że teraz spokojnie zaśnie.

no i ja się do kompa dorwałam  ;D - dobry wieczór

Efunia wszystkiego dobrego dla Tymusia - wszystko będzie ok - maluchy naogół reagują taką wysoką goroczką - a może to zakażenie układu moczowego - zobaczycie po posiewie - tak czy siak będzie git - najwyżej Tymuś antybiotyk dotanie - po to w końcu są  :)

my z Ignacy cały dzień się dzisiaj włóczyliśmy - najpierw byłam u przyjaciólki a później na kinderbalu ze starszakiem - Igancy tradycyjnie strzelił komara - on uwielbia takie dzikie wrzaski  ::) no a teraz już smacznie śpi ....

Hej hej
Efuniu :-* :-* :-* dla dzielnego Tymka

Mój mąż dopiero wszedł do domu, ja padam na pysk (chyba przez to niewyspanie)

Magdusiek super że Ci lepiej, Mała jakby miała podłapać od Ciebie to już by podłapała. Dziś taki szary dzien pewnie płacze przez pogodę , dzieciaczki są bardzo wrażliwe na pogodowe sprawy.

Patka - mam nadzieję, że masz rację :) A swoją drogą kilka dni temu pomyślałam sobie - jak człowiek jest zdrowy to nie docenia, a trzeba zapamiętać jak sie wtedy świetnie czuje i wspominać jak sie jest przeziębionym - to ja sobie zapamiętam. I zapamiętałam ;)

reklama
Dybry wiczyr.
Mala chyba spi, bo jej nie slychac. Zasnela mi na rekolekcjach i dlatego teraz tak puzno zasnela.
Duzo zdrowka dla Tymusia i magdusiek.
magdusiek ja swoja mala ostatnio zarazlam i to dopiero chyba po dobrym tygodniu do dzisiaj ma katar. Ale trzymam kciuki, zebys swojej nie zarazila.
Doxa jak tam krzeselko wyprobowane, noo ale to pytanie chyba nie w tym watku ;D
Ide pobaraszkowac. :-*

Do góry