reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Alan tez ciagle ma gole nogi, rajstopy to wogole zapomnij, z skarpetki wiecznie sie szlajaja po podlodze ;) bo je gubi, i sciaga na sile...tak wiec chodzi z golymi nogami i mam to w nosie ;) w przeciwienstwie do mnie jemu stopki nie marzna

reklama
magdusiek pisze:
Jolik, no nie mów, że widok Tymka Cię nie ucieszył ;)

Tego Magdusku faktycznie nie moge powiedzieć :-) ale spodziewałam się tam też innych dzieciaczków, przecież minęło juz kilka dni :-)

dzięki dziewczynki :-* :-*

mąż nago to przed kompem dziś posiedzi co najwyżej :laugh:
ale nie wiem, bo chyba zmarzłby ;) :laugh:

Shady więc siedź przy kompie bo serialu nie ma :-( Jakiś mecz leci ... buuuuuuuuuuu. Kolejne rozczarowanie :-(

cudownie......k...mac tylko o tych chlopach mysla, a nam zabieraja serial zeby glaby mogly meczyk obejrzec....ale Wspolnej tez oczywiscie nie obejrze, bo a noz widelec 10 gr za prad wiecej bedzie to bedzie dym ;) cos czuje ze mi sie skonczy siedzenie przy kompie i palenie swiatla...ede chyba pzy swieczkach siedziec tlyko ze zbankrutuje na nich

dziecie mi padlo "na brudaska", ja tez jakby czolg po mnie przejechal...  ::)
ale dzionek spedzilismy przyjemnie.... lenie niech zaluja i sie wstydza  :p

Witam !
Kurcze znów zrobiły mi się zaległości w czytaniu!
Ale dziś był piękny dzionek! W koncu zimówki precz i spacerowałyśmy z Naduską uroczyście w wiosennych ubrankach! I chocby znów mrozy przyszły kombinezon i zimowa kurtka schowane na amen!

reklama
Moje dziecie też padło, tyle że wykąpane i to na dodatek przeze mnie, bo męża dalej nie ma z pracy :(

Do góry