reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Zagladam do Was na chwilke bo świetujemy z małżem jego 30-stke widzę że sprowokowałam dyskusję ;D

Teddy pisze:
u nas w parku sa specjalne kosze co mw. 20 metrow, ale nikt z nich nie korzysta... na chodnikach gowien wiecej niz na trawnikach, kazdy mur obszczany, klatka tez - az rzygac sie chce w cieplejsze dni tak cuchnie... bydlo lata bez kagancow i smyczy... i zamiast odgradzac darmozjady od ludzi, to sie ludzi odgradza od psow (vide te pseudo-place zabaw)...
a mnie k-wica strzela, bo wlasciciele psow sa jeszcze gorsi od wlascicieli samochodow... ale i jedni i drudzy uwazaja, ze ze swoja bedaca powodem do dumy wlasnoscia moga innym na glowe wejsc bo jakies tam podatki placa...

Dokładnie tak samo jest u nas Teddy mnie też coś trafia jak wychodzę z dzieckiem na spacer i w cieplejsze dni przychodzi nam wdychać fetorki. A samochody parkujace inaczej to na naszym osiedlu temat rzeka.....

reklama
Robiony porządnie, na taśmie, przez porządną ekipę, z bardzo dobrym scenariuszem i dobrymi aktorami. Z wyższej półki jest np. Ally McBeal, Rodizna Soprano, Sześć stóp pod ziemią.

Coś nie chce mi sie iść  ::)
Wiesz Doxa cały czas mam  przed oczami ten kawał który kiedyś nam pisałaś o kobiecie która idzie spać  ::)
Ja właśnie nocą sie rozkręcam, jak moje Miśki już śpią - sprzątam zabawki Dawidosa, trochę pozmywam, nastawię pranie (mi sie pierze najlepiej nocą - a rano wieszam) i tak jeszcze znajduję tysiące rzeczy do zrobienia włącznie z moją toaletą wieczorną - i ja tylko idę ciągle spać  ;D

hmmm no to teraz rozumiem :)

Ally uwielbiałam :laugh:  Soprano też, chociaż drugiej seri nie oglądam (wszystko przez BB), a 6 stóp za późno leci - nie widziałam ani jednego odcinka

Patka bo to nie był kawał, tylko życie ;)
A mi to nic już nie chce się robić wieczorem, wolę wstać rano, mam wtedy więcej energii i chęci i szybciej wszystko robię ;)

Doxa, Soprano leciała szósta seria teraz. I skończyła się dwa tygodnie temu. NIezłe masz zaległości ;) My nagrrywamy te, które lecą póxnije i oglądamy jak mamy chwilę.
Patka - ja tez sobie ten kawał wciąż przypomniam... i mam wrażenie, ze w jakimś dniu świstaka się znajduję :)

hi, hi Magdusiek naprawdę :laugh: Ja ostatnio to nie oglądam za dużo TV, na Wspólnej czasem i tyle ;)

Magdusiek, a ten nowy program na TVN - Sędzia Anna Maria Wesołowska - to są prawdziwe sprawy i rozprawy, czy odgywane scenki?

gadam, żeby w dobrych wątkach pisać, a odpowiadam gfzie popadnie. Nie wiem, ale się dowiem :) Idę poszukać gdzie nabazgrałam i wywalić.

reklama
Do góry