reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
My też po spacerze, więc póki Dawido śpi ::)

Magdozlodzi miło że sie odezwałaś :) Zaglądaj jak najczęściej :) Ja też pochodzę z łodzi i co któryś weekend bywam w naszym mieście ;)
No i tyle sobie popisałam, Smok już nie śpi ;D

Magdazłodzi no to wiemu już trochę o Tobie ;)

A Misio to Teddy ;)  a Małgosia ostatnio rzadko się odzywa

No to fajnie że rozmowa tak fajnie sie z wami rozwija napewno bede u was codziennie bo Kasia jest aniołeczkiem i daje mamusi forumowac a i ona lubi popatrzec i pousmiechac sie do kolegów i koleżanek na zdjęciach ;D :D

reklama

hahahaha prawda? dzisiaj dzien mi sie pozno zaczal na forum, bo bylam odebrac swoj dowod osobisty...nowka sztuka :) a najwiekszy szok rpzezylam, bo w urzedzie spedzilam doslownie 5 minut, weszlam odebralam i wyszlam......to nie mogl byc urzad ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry