reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

shady pisze:

ja zmniejszalam po 70 % az do takiej wielkosci jak chcialam....nie wiem czemu nie moglam od razu dac np 140% na to samo by wyszlo ale nie ;)

Boze, Ty widzisz i nie grzmisz!!!

shady, niech tego Twoje dzieci nie czytaja... ;)

reklama

teraz mam dwa pliki ze zdjeciami malego.....normalne i zmniejszone hihih.....

Teddy ale powaga nie wiem czemu nie chcialo sie zmniejszac.....jak robilam po 70% wyszlo super. no ale ja blondi jestem ;)

Oj Teddy ;)
Mi teraz spacerówka nie jest niezbędna, więc jej nie kupuję :) Jakby co to razem z gondolką dostałam siedzisko, więc jestem zabezpieczona :laugh:

Poza tym ja nie napisałam, że szybkość naszego Strusia to coś złego, wręcz przeciwnie!!! U niej nic nie zalega: ma ugotowane, posprzątane, poprane, poprasowane, dwójkę dzieci na głowie, regularnie odwiedza salon kosmetyczno-fryzjerski, niemalże bez przerwy shopping uprawia i jeszcze starcza jej czasu na forum! :)

jazz pisze:
Moje lekarka twierdzi, że u maluchów to tylko rtęciowy - i faktycznie jak używałam elektronicznego to pomiędzy pomiarem w pupie a pod pachą były ogromne różnice - w dodatku co chwila inna tempka - może mam do bani ten termometr, ale na wszelki wypadek kupiliśmy rtęciowy. Dużo zdrówka dla chłopaków!

Jazz nawet rtęciowym jest różnica 5 kreseczek pomiędzy pomiarem w pupie a pod pachą, wiem że w niekrórych elektrycznych nawet 7. Powinno być to napisane w instrukcji obsługi. A to, że co chwilę jest inna temperatura o kilka kresek (2-3) to normalne, wystarczy, że dziecko rozpłącze się, obudzi itd.

Jazz nawet rtęciowym jest różnica 5 kreseczek pomiędzy pomiarem w pupie a pod pachą, wiem że w niekrórych elektrycznych nawet 7. Powinno być to napisane w instrukcji obsługi. A to, że co chwilę jest inna temperatura o kilka kresek (2-3) to normalne, wystarczy, że dziecko rozpłącze się, obudzi itd.

jarrela wiem, wiem, że jest różnica 5 kresek, ale u nas pomiędzy pomiarem w pupie a pod paszką był ponad 1 stopień. No ale rzeczywiście może coś źle mierzyłam. Teraz mamy rtęciowy i jest git, najważniesze, że mały nie ma temperatury

Uff! Udało mi się wstawić zdjęcie Gabrysi do galeryjki! Jestem dumna z siebie, bo generalnie to ja matoł komputerowy jestem ;D Tak się podnieciłam tym sukcesem, że zaraz coś jeszcze wstawię (znaczy się zdjęcie!) Bardzo proszę o dopisanie mnie do listy osób uprawnionychi!
Moje dane do statystyki:
Gabrysia urodzła się 25.10.2005r w Siedlcach, waga: 3960, wzrost: 54cm, mój emailik: martaw26@op.pl :)

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego postulatu... ::)

no prosze... wystarczylo postraszyc blokada....

normalnie jestesmy skuteczniejsze niz samoobrona... ;)

martulka, a czemu tak malo piszesz??? przeciez Ty jestes jedna z tych z najdluzszym stazem...

reklama
Do góry