reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

malgosia_76 pisze:
i kto ma rację?

znajdzroznice7jw.jpg

znaczy, ze oboje malzonkowie to ludzie sztuki i maja przeszlosc filmowa...

reklama
Ale sie uśmiałam,przez moje rechotanie obudziłam starszą córkę!!!!
Dziewczyny dziś weszła w życie ustawa o tym zafajdanym becikowym.Dostaną je wszystkie dzieci urodzone po 9 listopada 2005.Cholera dlaczego moja Julcia nie chciała troszke poczekać!!!!
Zastanawiam sie co z tymi przedłużonymi urlopami macierzyńskimi???Nie wiecie przypadkiem czy to już obowiązuje???Może choć na to bym się załapała

Właśnie obejrzałam sobie statystyki BB - no,no nieźle to wygląda, nasz wątkek "Październik 2005" jest w czołówce!!! ... a ja to nic nie robię, tylko siedzę na forum :laugh: :laugh: :laugh:

Witajcie
Oj nie kochane następnej dzidzi absolutnie nie planuje!!!!
Przydatny ten suwaczek bo wylicza dni płodne i jest przejżysty.
Kiedyś pisałyście o wkłądce wewnątrzmacicznej, ja mam założoną na 5 lat jak na razie jestem zadowolona,
przedewszystkim nie czuć że się ją ma :)
Małgosia zdjęcia cudne..ale musiało być fajnie :))

Lucky pisze:
Kiedyś pisałyście o wkłądce wewnątrzmacicznej, ja mam założoną na 5 lat jak na razie jestem zadowolona,
przedewszystkim nie czuć że się ją ma :)

a jaka, jesli moge spytac... i jaki jest koszt tej przyjemnosci? bo tez sie zastanawiam...

a tak w ogole to: CZESC!

No hej

Veritgo moja ma nazwę Multiload, i kupowałam ją na zamówienie, kosztowała ok. 90 zł.
Ale typ wkłaadki dobiera lekarz, a za zakładnaie nic nie płaciłam, bo zakładał przyjazny rodzinie lekarz,b
a ile normalnie założenie kosztuje i czy coś kosztuje to nie mam pojęcia.
Zakłąadnaie nie boli, choć jets troszkę nie przyjemne, w pierwszym dniu boli brzuch wystarczy wziąść proszki przeciwbólowe i jest OK.

reklama
Cześć Kobietki,

Jak fajnie dopaść do kompa i pleść trzy po trzy ;D.
Już nie wyjeżdżam!
nigdy!
no chyba, że zmienię zdanie ;D
a czesto to robię! ;D

Do góry