reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

W sobotę byłam u znajomych, którzy świeżo przeprowadzili się do nowego domu.

Oto co pan domu własnymi rękami, w pocie czoła wyrył na ścianie:

ko12rf.jpg

A tu zbliżenie:

ko25ej.jpg

Piękne, prawda?

reklama
rzeczywiście piekne...... Tylo pozazdroscic talentów i możliwości (tak mi sie marzy dom wlasny kiedys - teraz mieszkamy kamienicy przedwojennej, ktora NATYCHMIAST wymaga remontu).

Doxa ale ten wasz znajomy utalentowany, bardzo fajne.
Coś mnie spanie łapie a co gorsze jeszcze nie byłam po wyniki no i nie bardzo mi się chce :-[

Żegnam kłaniając sie nisko!!!
Juz 16.00 wybija, czyli czas zakońćzyć prace na dzis  ;D
Do jutro dziewczynki kochane.
Idziemy na basen z córcią.

Dziendobry dziewczyny.
Wow, weekend mnie nie bylo i ile tutaj czytania  :)

A wiec pierw odpowiadam na pytania.  Doxa tak caly cas pracuje, mam zamiar pracowac do konca, pozniej 3 miesiace wolnego i spowrotem do pracy.  Troszke mnie to przeraza ze z 3 miesieczne niemowle bede musiala zostawic z niania ale coz takie jest zycie.

Jolic z tego co mi ginek mowil u nas kazda kobieta dostaje ten zastrzyk 28 ty i po porodzie.  Ja dostalam wczesniej i ginek mnie wyslal bo plamilam.  Ginek sie martwil ze jak plamie to moze byc szansa na mieszanie krwi i dlatego mnie wyslal.  Co do reszty to wiem ze dawniej dopiero ten zastrrzyk dawali po porodzie ale zdarzaly sie przypadki ze kobiety organizm wytwarzaly te anty cos tam nawet w pierwszej ciazy no i dlatego teraz kazda kobieta dostaje ta szczepionke, na tak zwane wrazie czego.

Bazel ja mieszkam w Roselle, przedmeiscie Chicago, a pracuje w downtown.  MOj maz tak samo jak ty chce wracac do Polski ale ja juz tutaj jestem 16 lat i mnie na to nei moze przkonac.  Bylam pare razy w Poslce i jakos sobei nie wyobrazam poworu.  

kaszu super lodowka.

Taaak, byłam po wyniki po drodze kupiłam sobie truskawek których już nie mam bo zjadłam ;D ;D widzicie pesteczki między zębami? ;D ;D Jabłuszko teraz wpieprzam ;D

reklama
Do góry