reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

u mnie jutro zacznie sie 37 tydz i jeszcze nie mialam robionego ktg moze moja pani gin zdecyduje jak pojde do niej we wtorek bo juz sama jestem ciekawa jak tam tetno naszej niuniki
moze zawczesnie na zrobienie ktg

reklama
Magdusiek wszystkiego naj najlepszego!!!
Wkroczyłaś w piękny wiek ... ((ja coś o tym wiem ...) i niedługo będziesz tuliła swoje maleństwo ... Życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń i oczywiście lekkiego porodu

Doxa-no to gratuluję odwagi !!! Mnie w lutym stuknie 31 :-(

Dzisiaj była u nas pani doktor na wizycie patronażowej. Strasznie rozdrażniła małego tymi badaniami. Biedactwo dopiero teraz po kąpieli zdołało zasnąć. Na szczęście wszystko z Tymusiem jest OK. W przyszły czwartek wizyta w przychodni gdzie dokonają pomiarów mojego syncia :-)

Jestem już po wizycie u rodziców , babcia rzeczywiście przyjechała . Bardzo sie obie ucieszyłyśmy , że zdążyłyśmy się jeszcze zobaczyć i na spokojnie pogadać . Dostałam taką dawkę energii , że chyba upiorę z wrażenia dywan. Babcia w ogóle działa na mnie bardzo pozytywnie , nawet nie wiecie jak się cieszę , że przyjechała na trochę dłużej. Babcia skończy w grudniu 80 lat , ale jest całkiem na chodzie zdrowo myślącym człowiekiem , za to bardzo ją podziwiam , rozmawia się z nią nie jak ze starą marudną babą tylko jak z rówiesnikiem tyle , że z bogatszym doświadczeniem życiowym (urodziła i wychowała 7 dzieci).

Jolik ja z dziadków mam jedynie dwie babcie , a jeśli o tą babcie o której piszę to widujemy się bardzo rzadko , ponieważ mieszkamy daleko od siebie. Jednak najbardziej wszystkim moim znajomym podoba się w niej to , że potrafi rozmawiać o wszystkim za nic mając wszelkie konwenanse . Bierze życie takim jakim jest i niczego nie owija w bawełnę , ma duży kontakt z młodymi ludżmi , zresztą to jest chyba siła napedowa w jej życiu.

Super wiadomośc Ania urodziła Olivkę!!!Miała juz skurcze co 3 minuty, ale rozwarcie nie postępowało, więc zdecydowali się na cc.Mała wazyła 3400!GRATULACJE!!!

reklama
Do góry