Wiesz liczy się nie tylko przekaz, ale i forma przekazu.@MiśZielinka serio uważasz, że napisanie prawdy typu test jest wadliwy, zalany lub negatywny to hejt? A uświadomienie, że testy odczytuje się według instrukcji na opakowaniu to plucie jadem? [emoji23] Sorry ale to jest forum dla dorosłych kobiet a nie dla przedszkolaków [emoji2370]
Czemu autorkę wątku nazywasz „przedszkolakiem” czy nie jest to określenie nacechowane negatywnie w tej sytuacji?
Ja to widzę tak:
Było zadane pytanie. Z góry zakładasz, ze każdy ma taką samą wiedzę w temacie jak Ty. No, niestety nie ma. A to nie jest powód do oceniania i obrażania.
Niestety, w naszym kraju edukacja seksualna pada i umiejetność wykonania poprawnego testu tez. To nie jest wina autorki wątku, ze nie wie. Pyta bo właśnie nie wie…
BTW ja osobiscie mam marna wiedzę o testach ciążowych. I ze zdumieniem czytam ile rzeczy musi być ok, żeby test był miarodajny.
Robiłam kilka testów, ale na wczesnych etapach ciąży preferuje badanie z krwi. I tutaj myśle, ze mam ogromna wiedzę. Ale nie daje sobie prawa ( i innym) obrażać kogoś kto tej wiedzy nie ma.
Przecież autorka wątku pyta, a nie szerzy głupoty.
Poza tym niewiadomo kto po drugiej stronie ekranu siedzi. Może to 13latka chowająca test przed rodzicami w szafie…