reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witam słonecznie

reklama
A ja nie mogę patrzeć na wędlinkę... Na inne rzeczy zresztą też nie... Ale te truskawki to bym zjadła  ;D

Ze mną nadal wszystko Ok, nic nie mdli ...
Ale mam inne pytanko do Was, czy to możliwe że widać powiększający się brzuszek???
Narazie widze to tylko ja ::) ::) ::) ::) ::) ::)
Nie gniotą mnie ciuszki ale.... zaraz będzie przecież widać

Oj jak Ci Agusiu zazdroszcze ;) .. ze nie masz mdlosci hihi ... ja je mam .. a juz myslalam ze ich nie bedzie  ::) .. niestety dzisiaj 3 dzien kidy po jedzonku moj zoladek wola o kibelek  ::) .... brzuszek mnie pobolewa, ale wiem z poprzedniej ciazy ze to normalne (macica sie rozrasta ;) ) dzisiaj rano troche duzo sluziku kremowego wylecialo ze mnie ... a tak poza tym to jeszcze troszke piesiatka mnie bola i chyba minimalnie urosly juz ;D (przynajmniej tak moj mezus uwaza  ::) ;) ) ... juz sie nie moge doczekac wizyty u gin zeby potwierdzila w 100 % ciaze :)

Pozdrawiam :)

cze dziewczyny :)
rowniez dolaczam z mila checia do Waszego grona.Jestem juz mama prawie 2,5 letniej Zuzi,a na 13 pazdziernika planowany jest porod drugiego dzieciaczka.Zabawne jest to,ze Zuzia rowniez milala sie urodzic 13 pazdziernika,a ur. sie 27 wrzesnia.Wiec,kto wie,moze beda z tego samego dnia :laugh:. Fajnie by bylo.

Ja teraz zaczynam powoli jesc,choc do nie dawna moje menu opieralo sie glownie na mandarynkach i kefirze.Dzisiaj mialam wielka ochote na jogurt morelowy (a ogolnie nie lubie tego smaku),nie moge patrzec na jajka,smazone potrawy tzn,zjesc zjem,ale jak smaze to mi jest bleee...

Czuje sie tak sobie.Kreci mi sie w glowie,senna jestem i wymiotuje,ale to norma w koncu.Z Zuzia mialam to samo,kolo 4 miesiaca przejdzie.Jutro ide na USG,wiec pewnie data moze sie zmienic.

Pozdrawia Katka

Ines-te filmiki są wręcz rewelacyjne..cudo...
Co do objawów, calkiem spokojnie u mnie. Lekkie mdłości, ale bez żadnych przykrych rewelacji. Hmm..takie samopoczucie jak dziś to mogę przez całą ciąże :))
Hmm..no tylko wciąż nie mogę sie dodzwonić do mojej pani gin...może dziś się uda :)
Miłego sloncznego dnia Wam życzę

reklama
Do góry