reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

reklama
hehehehe-no niezle... U mnie pamietam na zelki wzielam mloda jak chciala raczkowac a nie umiala:-D Wtedy wyciagnelam do niej reke z zelkami a ona...jechana do przodu:-D

he, he no to Wam się udało. Sposób na nagrody jest całkiem niezły. A co powiecie na sikanie w majty celem wymuszenia jaja. To się nazywa terror:-). Jest to jedna z z wielu metod wykorzystywania starych. Czasem sika w majty bo jej się nie chce iść po nocnik. Po co - służąca przyniesie.

u nas na noc też pielucha w dzień śpi bez o ile w ogóle w dzień śpi - bo ostatnio tak z raz na tydzień mu się zdarza

U nas tez w kratke - tydzien ladny a potem wszystko sie sypie na kilka dni i normalnie mnie sie wszystkiego odechciewa - no bo jak mozna ladnie wolac a potem nagle zapomniec? Wtedy naprawde nie wiem jakiego sposobu sie chwycic i czesto nerwy jak postronki. No ale wierze ze sie unormuje zanim skonczy 3 lata:-p

Uff cicha no to znaczy ze to normalne skoro tez tak macie, Z sikaniemiem nie ma problemu żadnego ani w nocy ani w dzień (czasami zdarzają sie wpadki ale na prawde sporadycznie i wiem ze to jak sie zapomni albo dużo w nocy wypije) ale ta kupe to ja mam wrazenie ze ona specjalni wali w te majty. Bo kilka dni pieknie kazda kupa zawolana a potem sra w gacie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a mnie szlag trafia.

reklama
Do góry