reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
hehehehe-no niezle... U mnie pamietam na zelki wzielam mloda jak chciala raczkowac a nie umiala Wtedy wyciagnelam do niej reke z zelkami a ona...jechana do przodu
he, he no to Wam się udało. Sposób na nagrody jest całkiem niezły. A co powiecie na sikanie w majty celem wymuszenia jaja. To się nazywa terror:-). Jest to jedna z z wielu metod wykorzystywania starych. Czasem sika w majty bo jej się nie chce iść po nocnik. Po co - służąca przyniesie.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas w dzień ok ale na spanie nie da rady bez pieluchy:-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas przy dziennym spaniu było bez pieluchy ale teraz znowu musi byc bo 3 razy było mokro i pieluchan zawsze zsikana:-)
U nas tez w kratke - tydzien ladny a potem wszystko sie sypie na kilka dni i normalnie mnie sie wszystkiego odechciewa - no bo jak mozna ladnie wolac a potem nagle zapomniec? Wtedy naprawde nie wiem jakiego sposobu sie chwycic i czesto nerwy jak postronki. No ale wierze ze sie unormuje zanim skonczy 3 lata
Uff cicha no to znaczy ze to normalne skoro tez tak macie, Z sikaniemiem nie ma problemu żadnego ani w nocy ani w dzień (czasami zdarzają sie wpadki ale na prawde sporadycznie i wiem ze to jak sie zapomni albo dużo w nocy wypije) ale ta kupe to ja mam wrazenie ze ona specjalni wali w te majty. Bo kilka dni pieknie kazda kupa zawolana a potem sra w gacie a mnie szlag trafia.
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A u nas odwrotnie kupa zawsze na nocnik a siku czasem zapomni jak sie czymszbytnio ekscytuje ale berdzo bardzo rzadko:-)
Podziel się: