reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

u nas pomalutku coś drgnęło (wreszcie!)
ww wtorek się wkurzyłam i mówię do Izy że wyrzucam nocnik do śmieci skoro nie korzysta z niego, a że moje dziecko ma silne poczucie własności to w ryk że mi go nie da, przez pół godziny stała z nocnikiem i wyła, w końcu złamała się usiadła na nocniku i zrobiła siku :sorry2:
w środę przyszłam z pracy Iza marudzi że chce iść na dwór, ja na to że jak zrobi siku do nocnika to pójdziemy , po chwili zastanowienia usłyszałam:
-dobrze usiądę i zrobię , bo to mój kibelek
a potem siedziała na nocniku i w kółko gadała do siebie:
-dam radę, dam radę ....
no i zrobiła... więc poszłyśmy na spacer :sorry2:
wczoraj 2 razy udało się do nocnika 2 razy na podłogę :dry:
dzisiaj nie było na nic czasu bo do domu z zajęć wróciłyśmy po 19
ale jutro znów walka :tak::sorry2:

reklama
a u nas dzisiaj byla wpadka nocna, na szczescie mamy podkład wiec łozko ocalałe, natomiast zaniepokoiło mnie to, zwłaszcza, że Oti nie dała się potem podmyc tak krzyczala, zawieźliśmy mocz do badania do szpitala i infekcja drog moczowych:szok: za godzine jedziemy z wynikami na pogotowie, tak własnie myslałam, ze coś musi byc nie tak skoro zawsze już wołała, tak wiec dziewczyny jeśli maluchy ładnie już wołałają, a zdarza sie jakaś dziwna wpadka, to warto dać do badania mocz, Oti ostatnie noce spała strasznie niespokojnie, ale byłam pewna, że to ząbki, bo wychodzą jej 5, a tu zupelnie co innego

Izka "dasz rade,dasz rade" :-) :-D Slodkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-)

Duska dla ciebie tez gratulejszyn :-)

A u nas nic nie rusza...Dzis mloda miala swoje "5minut" i oczywiscie afera na caly blok....No i nie wiedziala czym juz zwrocic na siebie uwage to wolala ze chce siku i kupe:szok::-D Siku zrobila,potem dusila na maxa kupe az myslalam ze raza kibel z korzeniami wyrwie ale nici z tego...nic nie wylazlo :-D

Ell super ze tak zareagowalas... Zdrowka dla Oti...pamietam jak moja mloda meczyla sie jak miala bakterie w moczu...i to na same chrzciny...:-(zamiast spedzac czas w knajpce z rodzina to my w szpitalu....

reklama
Do góry