reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

u nas w dzień czasem bez wpadki a czasem popuszcanie przed każdym sikaniem - różnie
kupa generalni do nocnika chyba że wyątko go coś pogoni, przyciśnie to popuści
w nocy pielucha bo ostatnio jak zapomnieliśmy mu założyć to jak się zsikał to się obudził , dostał histerii i potem ponad godzine nie mógł zasnąć :):)( a wysadzanie na śpiocha to też nie u tego pana niestety - jak się obudzi to znów musi godzine albo 2 zasypiać...

reklama
Ja na noc tez zakładam Wojtkowi, ale raczej dla siebie:-), dla własnego spokoju.
W wiekszosci przypadków jest sucha;-)w dzień nie ma problemów, i kupka i siku na nocnik a jak jesteśmy na spacerze to na krzaczek;-)

Ja wczoraj przed kapiela pol godziny wczesniej mlodej zdjelam pampersa no i zamiast wolac narobila na krzeslo:crazy: Czy ja porypalo do reszty...:crazy::wściekła/y: Piwo by pila,a sikac w majty-stara malenka sie znalazla:crazy:

ach Pati!!
U nas 100 % odpieluszkowanie. Ola przesypia cała noc bez wstawania i siusiania. A w ciagu dnia, zero wpadek. Pełen sukces...:-)

Pati no ale musisz sie liczyć z tym że będziesz miała sporo zalane zanim zaznie wołać - prawdopodobieństw że zawoła bo akurat zdjęłaś jej pieluche jest nikłe....tym bardziej że przecież nosząc pieluchę nie jest wyczulona na to że sika - może nie zwracać na to uwagi, Karol ma wpadki zazwyczaj wtedy kiedy jest czymś bardzo zajęty (ostatnio gadaniem :)) bo widać nie jest to kontrolowanie jeszcze też tak dobrze zautomatyzowane u niego ...
Powodzenia - wierzę w Noemi ttylko daj jej szansę - musi trochę rzeczy zasikać :)

O rany, jak ja sie za Wami stesknilam!!! Wpadalam na chwile, zeby sobie poczytac, co u naszych Maluszkow. Zmiany, zmiany, zmiany ;-)

Zeby w temacie: Matyl pokazuje na pieluchy i mowi "o, dla malych dzieci... Mateusz juz duzy chlopiec jest" :-D
Pieluchy ostatecznie pozegnalismy z miesiac temu. W dzien czasem zdarza mu sie popuscic przed zawolaniem, ale raczej rzadko i to wtedy, kiedy sie zajmie jakas fajna zabawa. W nocy CUDOWNIE wola za kazdym razem, kiedy tylko sie zachce. Na spacerach i w podrozy pilnuje sie bardziej, wiec wola, ze chce "pod drzewko" ;) No a kupa w pieluche? Nieeeee..... Nigdy w zyciu! :-D
JA NIE CHWALE, JA INFORMUJE :-D:-D:-D

...i smigam na inne watki ;-)

Brawo Matisku:tak:
U nas nocne wstawanie i wysadzanie już zakończone bo ostatnio Matek wytrzymuje do 5 rano i jak wtedy go wysadzę to śpi nadal do 9 rano więc jest dobrze a poza tym on jest śpioch na maksa bo jak go wysadzam to nawet oka nie otworzy

reklama
Matiś gratki!
Ania, mnie też to w ogóle nie dziwi:-D
Miki w nocy pielucha - zsikana na maksa - nie mam pojęcia kiedy to robi - chyba jak sie przebudza w nocy - a może przez sen:confused:

Do góry