reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

u nas w dzień czasem bez wpadki a czasem popuszcanie przed każdym sikaniem - różnie
kupa generalni do nocnika chyba że wyątko go coś pogoni, przyciśnie to popuści
w nocy pielucha bo ostatnio jak zapomnieliśmy mu założyć to jak się zsikał to się obudził , dostał histerii i potem ponad godzine nie mógł zasnąć :):)( a wysadzanie na śpiocha to też nie u tego pana niestety - jak się obudzi to znów musi godzine albo 2 zasypiać...

reklama
Ja na noc tez zakładam Wojtkowi, ale raczej dla siebie:-), dla własnego spokoju.
W wiekszosci przypadków jest sucha;-)w dzień nie ma problemów, i kupka i siku na nocnik a jak jesteśmy na spacerze to na krzaczek;-)

Ja wczoraj przed kapiela pol godziny wczesniej mlodej zdjelam pampersa no i zamiast wolac narobila na krzeslo:crazy: Czy ja porypalo do reszty...:crazy::wściekła/y: Piwo by pila,a sikac w majty-stara malenka sie znalazla:crazy:

ach Pati!!
U nas 100 % odpieluszkowanie. Ola przesypia cała noc bez wstawania i siusiania. A w ciagu dnia, zero wpadek. Pełen sukces...:-)

Pati no ale musisz sie liczyć z tym że będziesz miała sporo zalane zanim zaznie wołać - prawdopodobieństw że zawoła bo akurat zdjęłaś jej pieluche jest nikłe....tym bardziej że przecież nosząc pieluchę nie jest wyczulona na to że sika - może nie zwracać na to uwagi, Karol ma wpadki zazwyczaj wtedy kiedy jest czymś bardzo zajęty (ostatnio gadaniem :)) bo widać nie jest to kontrolowanie jeszcze też tak dobrze zautomatyzowane u niego ...
Powodzenia - wierzę w Noemi ttylko daj jej szansę - musi trochę rzeczy zasikać :)

O rany, jak ja sie za Wami stesknilam!!! Wpadalam na chwile, zeby sobie poczytac, co u naszych Maluszkow. Zmiany, zmiany, zmiany ;-)

Zeby w temacie: Matyl pokazuje na pieluchy i mowi "o, dla malych dzieci... Mateusz juz duzy chlopiec jest" :-D
Pieluchy ostatecznie pozegnalismy z miesiac temu. W dzien czasem zdarza mu sie popuscic przed zawolaniem, ale raczej rzadko i to wtedy, kiedy sie zajmie jakas fajna zabawa. W nocy CUDOWNIE wola za kazdym razem, kiedy tylko sie zachce. Na spacerach i w podrozy pilnuje sie bardziej, wiec wola, ze chce "pod drzewko" ;) No a kupa w pieluche? Nieeeee..... Nigdy w zyciu! :-D
JA NIE CHWALE, JA INFORMUJE :-D:-D:-D

...i smigam na inne watki ;-)

Brawo Matisku:tak:
U nas nocne wstawanie i wysadzanie już zakończone bo ostatnio Matek wytrzymuje do 5 rano i jak wtedy go wysadzę to śpi nadal do 9 rano więc jest dobrze a poza tym on jest śpioch na maksa bo jak go wysadzam to nawet oka nie otworzy

reklama
Matiś gratki!
Ania, mnie też to w ogóle nie dziwi:-D
Miki w nocy pielucha - zsikana na maksa - nie mam pojęcia kiedy to robi - chyba jak sie przebudza w nocy - a może przez sen:confused:

Do góry