reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

pekam z dumy:-)..wszystkei kupki od ponad tyg laduja w nocniku:-):-):-):-)
siuski tylko czasem..no..jak sie zagapi;-)w majty:blink:

reklama
Klaudusiu - gratulacje! No to Rusałko najgorsze masz już za sobą - widać mała załapała, o co w tym wszystkim chodzi:-) Ja wczoraj byłam załamana, bo Marcinek w 4 dniu latania bez pampersa każde siusiu zrobił na podłogę (a wcześniej jak poczuł, że zaczyna lecieć, od razu biegł do ubikacji). W ostatnim przebłysku nadziei wyciągnęłam nocnik, na który ostatnio Cinek nie chciał nawet patrzeć i postawiłam go w przedpokoju na widoku. No i wieczorem Niuniek postanowił sobie pobiegać na golaska, a w pewnym momencie przynosi mi nocniczek i pokazuje, że zrobił siusiu! Otrzymał zasłużone brawa :-) Dzisiaj od rana biegał w samej koszulce i wszystkie siusiu zrobił pięknie do nocniczka, a kupkę zawołał do ubikacji :-)

U nas wczoraj kazde siku wyladowalo w gaciach!!!!:crazy:tzn.nie cale ale zawsze popuscila a raz nawet na zalaczonym zdjeciu widac na zastrzezonym zlala sie centralnie od poczatku do konca w majdy....:crazy:tak wiec tym sposobem jakies 8 par majtek wyladowalo w praniu....Ona kuma ale wstrzymac nie potrafi...A z kupa to wogole jakas blokada...nie zrobila jeszcze ani razu na nocnik...:no:

Ja też pękam z dumy :tak: U nas od paru dni wszystkie siuski do nocnika :tak:
i to na dodatek woła przed tym sikkkkuuuu i krzyżuje nóżki ... potrafi wytrzymać bardzo długo. Zauważyłam, że jak chce ją posadzić na nocnik a jej sie siku nie chce to ....awantura ... a tak to sama podbiego do nocnika .... więc już jej teraz nie męcze co pietnaście minut..... jej wystarczy kilka razy dziennie , ma to chyba po mnie :-D
no z kupą gorzej ...narazie to wstrzymuje i przez tydzień dopiero jedną zrobiła :-D:-D:-D:confused::baffled::szok:

Klaudia tez sie własnie denerwuje jak jej przypominam..badz sadzam..ajk ona nie chce..a mi ona podejrzanie wyglada:-Dwóczas krzyczy na mnie i sie złosci..wiec wiem, ze jak chce to siada i robi:-)

Gratulacje dziewczyny !!!
a u nas są takie dni że wszystko w nocniku a są takie że jak się zabawi to sie zapomina i kończy się kałużą...no i Karolek nauczył się wreszcie siusiać na stojąco - bardzo chętnie robi to do toalety ale na dworze jakoś jeszcze nam sie nie udało, z tym że Karol na dworze też raczej trzyma choć zdarzyło się i tak że już nie wytrzymał i były spodenki na zmianę zużyte...podsumowując - raczej nie woła, ewentualnie się łapie za siusiaka-pokazuje , ale jak chce to siada sam na nocnik albo trzyma aż się go posadzi - taki typ Wojciaszkowy :)

reklama
Do góry