reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

reklama
tu ..szczegolnie ostatnio niestety ciepło nie jest..ale cwiczym siusianie do kibelka- i slicznie nam to wychodzi:tak:..w sumie pielucha na wyjscia(nie zawsze) i na noc..
ale wczoraj tato nie dopilnował Duśki i zlała mi sie do łózka..jak wróciłam do domu -tatus sprzatał ten bałagan po Duscie, a mała miała pampersa:-D(co za cierpliwosc?:-D..usmiałam sie.
Celowo nieraz wychodze z domu, by zobaczył jaki to ja mam z Dusią miód:)

Brawo!!!

U nas tez dzisiaj Klaudia pieknie wołała, ze chce siusiu i kupkę:-):-):-)
Teraz Ksiezna śpi(z pamersem)

Wojtuś brawo!!!!!

Rusałko, masz rację co do chrztu bojowego męża. Jestem za. Mój dopuki nie siedział z Olą to się ze mnie smial, że nie umię sobie zorganizować czasu, a teraz sam biedny się nie wyrabia, a zapomniałam się pochwalić idę od sierpnia na prawo jazdy. trzymajcie kciuki.

A Ola nie woła siku, ale sama siada na nocniku. Już nie sika po nogach. Jest tylko mały mankament, że nic nie mówi- ani siusiu ani kupa. Szczerze, nie wiem co z tym robić.

mamy dzis dzien, kiedy wszystkie siuski i 2 kupki trafiły na zawołanie do nocniczka- HURA!

Pati..najgorzej sie zebrac..ale wcale tak żle i ciezko to (bynajmniej u nas) nie idzie..bo ja tez byłam przerazona i mówiłam sobie..a jutro..a od przyszlego tyg.. i jak w tym sie zabrałam za to..tak juz jest SUPER :tak:!!!..ale sie ciesze:rofl2:

reklama
A u nas pierwszy sukces podłoga po kilku dniach intensywnego zasikiwania ku mojemu wielkiemu zdziwieniu dzisiaj została uszanowana :-D poleciały na nią może trzy kropelki a resztę moja panna pobiegła do nocnika i tu też zostawiła :-D
Kurcze ale jestem z niej dumna :tak:
Wreszcie zaczęły jej przeskadzać te zasikane nogi :-D:-D:-D

Do góry