reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

Ja sie zdziwilam jak wrocilismy wczoraj do domu a byla po 02:00 a wyjechalismy z polski o 19:00 i niunia miala pieluche sucha:szok: zero szczocha:laugh2:

reklama
nO WłAśNIE JAK NOCNIK JEST W ZASIęGU WZROKU TO ROBI NA NOCNIK ALE JAK TYLKO GDZIEś MU Z OCZU ZNIKNIE TO LEJE GDZIE POPADNIE. oSTATNIO ZSIKAł SIę NA FOTEL NA SZCZęśCIE FOTEL SKóRZANY I PRZYCHODZI DO MNIE I MóWI: ZROBIłEM SIKU NA FOTEL:szok:
Oj miałam CapsLocka włączonego:zawstydzona/y::laugh2:

My w niedzielę puścilismy Miśka w majteczkach - na działce. Ja nie wiem co to za ewenement, ale sikał z częstotliwością co 10-20 minut. Majtek miałam chyba z 7 i nie nadążałam suszyć:szok:A dzis np. powiedział "sisi", dostał nocnik i pieknie nasikał. Oj chyba jeszcze nie jesteśmy gotowi na odpieluszkowanie.

my też w polu, i podobnie jak Sylwia nie spieszę się, nic na siłę. Izę puszczam po domu bez pieluchy jak wracam z pracy, czyli gania tak koło 3 godzin i sika co chwilę w majtki. Na razie nic nie jarzy , no ale to dopiero początki.
Myślałam że jak będzie ciepło to pójdzie nam nauka łatwiej, a tu następne przeszkody, bo jak jest ciepło to niania jest z Izą prawie cały czas na dworze, więc Izka musi mieć pieluchę, a gdy jest w domu to chlapie się w basenie na balkonie więc znów nie jarzy że sika :baffled:
no ale do 18-stki się chyba nauczy co???;-):-D

U nas nastąpił całkowity powrót do biegania w majteczkach i wczoraj Matek wołał cały czas siku na nocnik i dziś jak narazie też.

Wojciaszek też nadal w większości z sukcesami. Na spacerach w majtach, do drzemki czasem też. Nadal bardzo rzadko mówi, że chce, ale trzyma i robi dopiero na nocnik.:-)

moja Zuzia juz sama robi siusiu nawet nie woła tylko siada sama na nocnik ,ale musi on stac w pokoju z kupka to najlepsze miejsce to piaskownica ,a potem gnam do domu ja umyc :-)

reklama
Za wcześnie chwaliłam. Wojciaszek dziś chyba zestresowany, bo az trzy razy posiusiał majty. Ale co ciekawe dopiero po południu, jak oboje byliśmy w domu.
W ogóle moje chłopaki dały czadu. Wieczorem przed kąpielą Wojtek zasiusiał majty, na to obudził się Staś - przesikany i ryczący. Się zgrali.:-D

Do góry