reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Gratulacje dla naszych nocnikowych pionierów :-)
U nas wszystko idzie w dobrym kierunku, ale do samodzielności jeszcze daleko... Marcnek ostatnio bardzo polubił słowo "nie" i stosuje je z ogromną przyjemnością Tak więc bez potrzeby ( jego zdaniem ) nie siada... Ale jak zauważę, że "coś" się zbliża i zapytam, czy chce na nocnik, przeważnie wyraża zgodę i robi kupkę do nocniczka Gorzej jak nie zauważę...
U nas wszystko idzie w dobrym kierunku, ale do samodzielności jeszcze daleko... Marcnek ostatnio bardzo polubił słowo "nie" i stosuje je z ogromną przyjemnością Tak więc bez potrzeby ( jego zdaniem ) nie siada... Ale jak zauważę, że "coś" się zbliża i zapytam, czy chce na nocnik, przeważnie wyraża zgodę i robi kupkę do nocniczka Gorzej jak nie zauważę...
brawo!!!
u nas do nocnika jeszcze daaaleka droga
owszem Iza chętnie na niego siada ale gdy jest ubrana, na golasa nie chce siadać
no nic my naukę zaczniemy jak będzie cieplej , będzie wtedy biegać z gołą pupą to może zajarzy że nocnik do czegoś służy;-):-)
u nas do nocnika jeszcze daaaleka droga
owszem Iza chętnie na niego siada ale gdy jest ubrana, na golasa nie chce siadać
no nic my naukę zaczniemy jak będzie cieplej , będzie wtedy biegać z gołą pupą to może zajarzy że nocnik do czegoś służy;-):-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Irma my tez mamy taki plan
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
a u nas powrót pieluchy do łask...z powodu infekcji dróg moczowych...nie wiem, ale chyba Oti mniej wtedy boli, na nocniku nam płakała...i co dziwne robi kupke na nocnik a siusiu osobno do pieluchy. Zazwyczaj jak była kupka to i siusiu, a teraz wszystko osobno.
i ja pedze sie pochwalic, że Klaudia siuska pusci jak posadze na kibelek -...gorzez z kupka..widze robi..biegne..na nocniczek!!!(ona siada na sedes z nakładką- na nocnik- tylko w ubraniu- )- to wówczas krzyczy nie(takie nieeee z pretensjami - daj mi sie skupic!- tłumaczymy...ze tu fe..brzdko- ale jej sie w pieluche berdziej podoba..no, ale ogromny postep- siusiu do kibelka zrobi..zaczyna łapac
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
No Ola też powoli się oswaja z nocniczkiem i z kibelkiem, ale dalej w spodenkach. Chociaż dziś na chwilkę usiadła na nocniczku bez gatek.
reklama
Mati tez powoli sie oswaja z nocniczkiem, wczoraj zrobil 3 razy siusiu na nocniczek a dzisija wcale...
A kupki nie chce robc na nocnik i jak go chce rozebrac jak wize ze bedzie robil kupke to macha reka zeby mu dac spokoj i sie nie zblizac...
ale jak mu sie chce siusiu to ei po nocnik:-):-):-)
A kupki nie chce robc na nocnik i jak go chce rozebrac jak wize ze bedzie robil kupke to macha reka zeby mu dac spokoj i sie nie zblizac...
ale jak mu sie chce siusiu to ei po nocnik:-):-):-)
Podziel się: