reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

Super Noemi :-) brawo!!!!
Tylko pamietajcie, jak bez pampersa to zupełnie, u nas Oliwka nie chodziła juz w pampersie ale do sklepu czy na dłuższe wyjazdy jej zakładaliśmy - i to nasz błąd, bo potem coraz częściej jej sie zdarzało zsiusiać w majtki. Moim zdaniem, przez nas, po prostu juz zgłupiała kiedy ma tego pampersa a kiedy nie :tak: i wtedy postanowilismy zupełnie wywalic pampersy i wreszcie wszystko sie udało. Pewnie, że ja tez w torebce mam majteczki dla Oliwki i jak dłużej nie woła to ją zawsze pytam.
Aha i przed kazdym dłuższym spacerem lub jazdą zawsze siusiu przed wyjściem :-)

reklama
Dziekujemy... :-)

Wczoraj juz calkiem nad ranem-doslownie kiedy bylam o krok od pokoju mloda zaczela plakac i okazalo sie ze zsisiala sie w lozko...musialo byc to doslownie 30 sekund przed moim wyjsciem bo nawet siuski nie wsiakly w podklad dobrze... No coz zdaza sie...To byla pierwsza nasza wpadka...Wczoraj spedzilismy caly dzien w zoo,knajpkach itp. i mloda dzielnie wytrzymala...Mialam zapasowe ubranie w torbie i super :-) Dzis noc juz sucha... Cos mi sie wydaje ze mlodej poprostu sie przysnilo ze siusia na nocnik...i walnela w lozko:-D Ale idealnie wycelowala ze nawet na koldrze czy poduszce kropeczki nie bylo:-D

Ps.Syla noce bez pampersa-jak juz zaczynamy odpieluchowywac to na maxa....

Pati - gratulacje:)
u nas też dzis była nocna wpadka i to w moim łózku bo tatuś wyjechal i synuś spał z mamą...liczę się z tym że to pewnei jeszcze dosc czesto bedzie choc kilka nocy pod rzad suchych

Gratulujemy wszystkim dzieciaczkom. U nas pieluchy już nie ma od bardzo dawna ale zdarza się że raz na jakiś czas Mati w nocy się zsiusia chociaż ostatnio to już nie pamiętam kiedy mu się to zdarzyło:baffled:

reklama
U nas nadal sukcesy...do dzis nie bylo zadnej wpadki oprocz tej jednej porannej...No i moje dziecko sie przemoglo i gdy nie ma nocika to zrobi gruby inretes na taolete :-):tak:

Do góry