Pati, chciałam napisać dokładnie to samo co Fredka. A swoja drogą my kilka razy wracaliśmy ze spaceru z zasiusianym Wojciaszkiem. Przecież to tylko dzieci - nikt im za złe nie będzie miał, jak sie posiusiają. :-)
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Siku to ona wola...ja sie martwie tym wiekszym interesem No bo fiolkami to nie pachnie....
Pati - dokładnie -miej przy sobie zestaw awaryjny i nastaw sie na to że może sie coś przydarzyć - nie jej pierwszej i nie ostatniej - miło nie bedzie ale to nie koniec świata ja tam do dziś nosze ze soba awaryjne majty i jakieś spodnie dresowe choc na szczescie juz dawno sie nie przydaly
no i nawet siku jak woła to niewykluczone że jej sie zdarzy jak sie zagapi, zaaferuje czyms - takze sobie wyobraz najgorsze - przygotuj sie na to i wtedy pewnie sie to nie wydarzy i bedzie ok
no i nawet siku jak woła to niewykluczone że jej sie zdarzy jak sie zagapi, zaaferuje czyms - takze sobie wyobraz najgorsze - przygotuj sie na to i wtedy pewnie sie to nie wydarzy i bedzie ok
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja tez, przewaznie nosze zapasowe spodnie jak wybieramy się na zakupy ale małż ostatnio nie zabrał, prawie zdazyli bo niestety postali chwilę w korku i Wojtek się zesikal, strasznie sie tym zdenerwował i przezywał przez dobrych kilka dni, lecieli do sklepu po nowe spodnie i majtypani w sklepie była tak uprzejma ze udostepniła im łazienke z prysznicem zeby mogli sie przebrać
U nas pozostaja tylko noce do odpieluchowania raczej nie zdaza nam się w dzień,
U nas pozostaja tylko noce do odpieluchowania raczej nie zdaza nam się w dzień,
Pati, przede wszystkim konsekwencja. Jak już postanowiliście, to wyrzućcie wszystkie pampersy i pozwólcie Małej robić tak, żeby było dobrze ;-)Tak jak piszą dziewczyny, wpadki się zdarzają. My też do dzisiaj nosimy zapasowe majty w torbie. Tak na wszelki. Przebierasz i po krzyku. DACIE RADĘ :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Informuje ze od piatku jestesmy calkowicie bez pampersa i jak narazie bez wpadki.... :-) nawet w niedziele przez 8 godzin poza domem nic nie zaklocilo spokoju w majtkach
informuje ze od piatku jestesmy calkowicie bez pampersa i jak narazie bez wpadki.... :-) nawet w niedziele przez 8 godzin poza domem nic nie zaklocilo spokoju w majtkach:-d
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
reklama
Podziel się: