Nie miałam nigdy ,ale mnie to cały czas tak bardziej piecze niż swędzito mogą być tez hemoroidy, ja mam powiększone i po załatwieniu się poza odrobina krwi na papierze jeszcze swędzi mnie
reklama
A znaleźli przyczynę? Jak się z tym uporałaś ?Mnie też piekło ale proktolog wykluczył klykciny.
Nie pocieszyłaś mnie ,pół roku męczarni z piekącym tyłkiem ,to brzmi koszmarnie :-/Nie znaleźli a byłam u 2. Pieczenie samo przeszło ale myślę że spowodowane było hpv, bo nigdy wcześniej takiego czegoś nie miałam. Ale sprawa ciągnęła się długo około pół roku
Lekko nie było. Prawie otarłam się o depresję z tego powodu. Ale jest nadzieja że przejdzie. Bo ja myślałam że do końca życia będę tak cierpieć i że to jest kara boska dla mnieNie pocieszyłaś mnie ,pół roku męczarni z piekącym tyłkiem ,to brzmi koszmarnie :-/
Z tą karą boską to i ja już mam takie myśli też ,depresja nooo całkiem blisko chyba mi ,ale walczę, mam córkę muszę jakoś funkcjonować dla niej ,ale nie wiem jak długo się da wytrzymać .O ile na infekcje jakoś działa lactovaginal ,łagodzi i na chwilę chociaż jest spokój tak na to nie mam pomysłu, jak to złagodzić żeby dalo się żyć:-/Lekko nie było. Prawie otarłam się o depresję z tego powodu. Ale jest nadzieja że przejdzie. Bo ja myślałam że do końca życia będę tak cierpieć i że to jest kara boska dla mnie
Mam i jedną i drugą maść mogę spróbować, może coś to daSpokojnie każdy przypadek jest inny. Mi lekarz przepisał pimafucort ale niewiele pomogło. Może Triderm przynosił małe ukojenie.
reklama
Olczix939393
Początkująca w BB
proponuje spróbować tez clotrimazolum, dla mnie ta maść jest niezastąpiona przy infekcjach intymnych, może na Twój problem tez pomożeMam i jedną i drugą maść mogę spróbować, może coś to da
Podziel się: