reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

reklama
Nie znaleźli a byłam u 2. Pieczenie samo przeszło ale myślę że spowodowane było hpv, bo nigdy wcześniej takiego czegoś nie miałam. Ale sprawa ciągnęła się długo około pół roku

Lekko nie było. Prawie otarłam się o depresję z tego powodu. Ale jest nadzieja że przejdzie. Bo ja myślałam że do końca życia będę tak cierpieć i że to jest kara boska dla mnie 🙈
Z tą karą boską to i ja już mam takie myśli też ,depresja nooo całkiem blisko chyba mi ,ale walczę, mam córkę muszę jakoś funkcjonować dla niej ,ale nie wiem jak długo się da wytrzymać .O ile na infekcje jakoś działa lactovaginal ,łagodzi i na chwilę chociaż jest spokój tak na to nie mam pomysłu, jak to złagodzić żeby dalo się żyć:-/

reklama
Do góry