reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

reklama
A dziewczyny ,miała któraś kłykciny w odbycia? I jak to się ewentualnie objawia ,bo od kilku dni szczypie mnie cały tyłek :-/ niby nic nie widać ,ale zauważyłam nową klykcine przy wejściu do pochwy ,więc chyba się to u mnie uaktywniło:-/ niedługo lekarz ale mam już złe przeczucia

A dziewczyny ,miała któraś kłykciny w odbycia? I jak to się ewentualnie objawia ,bo od kilku dni szczypie mnie cały tyłek :-/ niby nic nie widać ,ale zauważyłam nową klykcine przy wejściu do pochwy ,więc chyba się to u mnie uaktywniło:-/ niedługo lekarz ale mam już złe przeczucia
ja mam przy odbycie jedna… obawiam się ze w środku tez mogę mieć ale nie wiem jak proktolog niby to ma sprawdzić, miałam już kilka razy robiona kolonoskopię z innego powodu i nic nie mówili. Ale może były już wtedy tylko olali

ja mam przy odbycie jedna… obawiam się ze w środku tez mogę mieć ale nie wiem jak proktolog niby to ma sprawdzić, miałam już kilka razy robiona kolonoskopię z innego powodu i nic nie mówili. Ale może były już wtedy tylko olali
No a piecze cię tam coś? Bo ja nigdy nic nie czułam ,gołym okiem niby nic nie widać ale może właśnie coś w środku, nie wiem jak sobie pomóc szczerze mówiąc, ta choroba mnie wykończy nerwowo i psychicznie

No a piecze cię tam coś? Bo ja nigdy nic nie czułam ,gołym okiem niby nic nie widać ale może właśnie coś w środku, nie wiem jak sobie pomóc szczerze mówiąc, ta choroba mnie wykończy nerwowo i psychicznie
nie, mam już to długo i nie swedzialo nigdy, może skoro masz te infekcje pochwy to przenioslas sobie podczas podcierania na odbyt i dlatego swędzi?

reklama
Do góry