reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

reklama
ja po asc-h wycinek miałam pięć dni potem a na wynik kazali czekać 5 tygodni przy czym mój gin wynik miał po 2 tyg. Dobrze że do niego zadzwoniłam bo szpital odmówił mi przed określonym terminem dostępu do moich wyników czaicie xd? Były po dwóch tyg.... A oni kazaliby mi czekać 5
Polska służba zdrowia 🥺

Miałam kiedyś podobnie, wyników nie było dla mnie, lekarz miał po jednym telefonie.
czyli jak sie chce to są wcześniej wszystko zależy od lekarza 🤔 Ciekawe kiedy będą moje 😱 mam nadzieje ze szybciej niż ostatnio … cytologia płynna 15 dni roboczych w sobotę przypadał ostatni dzień to ktoś w sobotę o 16 dodał 😱 bo po 15 sprawdzałam nie było 🤔

reklama
Do góry