Tak to chyba racja. Skoro nie mamy na to wpływuNic nie pozostaje tylko walczyć z tym hpv, myśleć o tym jak najmniej.
reklama
Polska służba zdrowiaja po asc-h wycinek miałam pięć dni potem a na wynik kazali czekać 5 tygodni przy czym mój gin wynik miał po 2 tyg. Dobrze że do niego zadzwoniłam bo szpital odmówił mi przed określonym terminem dostępu do moich wyników czaicie xd? Były po dwóch tyg.... A oni kazaliby mi czekać 5
Gosia38
Fanka BB :)
Miałam kiedyś podobnie, wyników nie było dla mnie, lekarz miał po jednym telefonie.Polska służba zdrowia
czyli jak sie chce to są wcześniej wszystko zależy od lekarza Ciekawe kiedy będą moje mam nadzieje ze szybciej niż ostatnio … cytologia płynna 15 dni roboczych w sobotę przypadał ostatni dzień to ktoś w sobotę o 16 dodał bo po 15 sprawdzałam nie byłoMiałam kiedyś podobnie, wyników nie było dla mnie, lekarz miał po jednym telefonie.
Czyli co to znaczy ? Co powidzial lekarz ?Odebrałam cytologie- prawidłowa. Hpv i uwaga, hpv16 negatywne, ale wyszło hpv-inne, a w lutym było hpv16 wykryto, a hpvinne niewykryte teraz bez hpv16
reklama
A moze pani powiedzieć jakie tabletki pani bierze ?Będę dalej brać te witaminy, aż wszystko wyjdzie niewykryte. Ale hpv16 nie wyszło tym razem
Podziel się: