reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

5tygodni czekania i dzwonili mi z wynikami.
Nie mam jeszcze ich przed sobą, ale przez telefon powiedzieli ,że potwierdziła się cytologia lsil,hpv,cin1 I zalecenia za pół roku cytologia cienkoigłowa i test na hpv.

Z jednej strony cieszę się,że nie wyszło nic gorszego ,a z drugiej smutno mi ,że się potwierdziło.
Co mi radzicie kochane forumowiczki ?
Czekać pół roku czy działać szybciej z badaniami ?
Co suplementowac ?
Dokładnie miałam taki sam wynik w 2019 roku, moja doktor to zupełnie olała i powiedziała że samo się cofnie i nic o HPV mi nie powiedziała, cytologię kolejne robiłam co roku i wszytskie idealne więc zmiana się cofnęła ale teraz przy teście na HPV wyszedł więc mogłam w 2019 roku zrobić test i sprawdzić co mam i kontrolować częściej a żyłam w niewiedzy, choć ta wiedza jest straszna bo się człowiek tylko nakręca 😥 warto wdrożyć zdrowy tryb życia i tyle,m. Wczoraj byłam na wizycie u embriolog powiedziała że nie wierzy w te wszytskie żele że ona jest za szczepieniami nawet jak już się ma HPV, no ale co lekarz to inna opinia

reklama
Dokładnie miałam taki sam wynik w 2019 roku, moja doktor to zupełnie olała i powiedziała że samo się cofnie i nic o HPV mi nie powiedziała, cytologię kolejne robiłam co roku i wszytskie idealne więc zmiana się cofnęła ale teraz przy teście na HPV wyszedł więc mogłam w 2019 roku zrobić test i sprawdzić co mam i kontrolować częściej a żyłam w niewiedzy, choć ta wiedza jest straszna bo się człowiek tylko nakręca 😥 warto wdrożyć zdrowy tryb życia i tyle,m. Wczoraj byłam na wizycie u embriolog powiedziała że nie wierzy w te wszytskie żele że ona jest za szczepieniami nawet jak już się ma HPV, no ale co lekarz to inna opinia
Masz nadal hpv ?wychodzi Ci w testach ?
Ja myślę nad szczepionka dla siebie i męża...
Prezerwatywy póki co:(

Masz nadal hpv ?wychodzi Ci w testach ?
Ja myślę nad szczepionka dla siebie i męża...
Prezerwatywy póki co:(
Tak wyszedl mi w teście teraz, ale my staramy się o dziecko także nie zmieniliśmy swojego życia, lekarze nie widzą nic przeciwko póki żadnych zmian na szyjce nie ma to dla nich HPV oznacza tylko kontrole. Po ciąży pewnie się zaszczepimy

Do góry