reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

reklama
Ja czekam na wizytę u ginekologa pozabiegową za ponad 3 tygodnie i zrobię w końcu test na oznaczenie hpv, wcześniej nikt mi nie mówił kurde a ja nie byłam doinforowana:( dopiero aż trafiłam do profesora, eh a jak u Ciebie zdrówko?
Z pewnością wszystko będzie dobrze 🩷 trzymam kciuki żeby wizyta potwierdziła że wszystko jest OK 🩷 to twój pierwszy test na HPV? Zdrowie w porządku! Jakoś się trzymam i staram się ogarnąć moje życie : byłam u dietetyka, mam dietkę, mam robić 8 k kroków dziennie, biorę suplementy i staram się być dobrej myśli i tutaj się z wami wspierać.

Dobiją mnie czekanie na kolejną cytologię 😃 chciałabym przyspieszyć czas 😁😁😁

Z pewnością wszystko będzie dobrze 🩷 trzymam kciuki żeby wizyta potwierdziła że wszystko jest OK 🩷 to twój pierwszy test na HPV? Zdrowie w porządku! Jakoś się trzymam i staram się ogarnąć moje życie : byłam u dietetyka, mam dietkę, mam robić 8 k kroków dziennie, biorę suplementy i staram się być dobrej myśli i tutaj się z wami wspierać.

Dobiją mnie czekanie na kolejną cytologię 😃 chciałabym przyspieszyć czas 😁😁😁
Tak pierwszy test:) ja też staram się jakoś dbać, 2razy w tygodniu trening mało imprezowania spokojne życie 😄😄😄 zrobię sobie za jakiś czas kolposkopie wtedy też może będę spokojna

Tak pierwszy test:) ja też staram się jakoś dbać, 2razy w tygodniu trening mało imprezowania spokojne życie 😄😄😄 zrobię sobie za jakiś czas kolposkopie wtedy też może będę spokojna

Mogę cię tylko uspokoić że test nie jest bolesny w sumie to przypomina cytologię 😊😊 Pobierają szybko wymaz. Na wyniki czekałam 5 dni. Więc info było w sumie szybko.

Dużo czytałam ostatnio o cytologii i kolposkopii , ❤️ ja tak samo jak ty będę robić (pewnie nawet jak nie będą kazać) bo tak na prawdę to kolpo pokazuje co się tam dzieje całościowo i wtedy jesteś spokojna że każdy centymetr jest dobrze sprawdzony 😘

Mogę cię tylko uspokoić że test nie jest bolesny w sumie to przypomina cytologię 😊😊 Pobierają szybko wymaz. Na wyniki czekałam 5 dni. Więc info było w sumie szybko.

Dużo czytałam ostatnio o cytologii i kolposkopii , ❤️ ja tak samo jak ty będę robić (pewnie nawet jak nie będą kazać) bo tak na prawdę to kolpo pokazuje co się tam dzieje całościowo i wtedy jesteś spokojna że każdy centymetr jest dobrze sprawdzony 😘
No masz racje ja również pytałam czytałam i szperałam, zdaje sobie sprawę z tego, że dopiero na kolposkopii wszystko widać jak na dłoni a ja wole wiedzieć 🥰😚

No masz racje ja również pytałam czytałam i szperałam, zdaje sobie sprawę z tego, że dopiero na kolposkopii wszystko widać jak na dłoni a ja wole wiedzieć 🥰😚
Ja myślę że lepiej wiedzieć i mieć świadomość z czym się walczy ♥️Dla mnie jest najgorsze czekanie i czekanie 😅 dobrze że przy kolpo jakieś tam info już ma się od razu.

Ja myślę że lepiej wiedzieć i mieć świadomość z czym się walczy ♥️Dla mnie jest najgorsze czekanie i czekanie 😅 dobrze że przy kolpo jakieś tam info już ma się od razu.
Oczywiście, ja myślę tak jak Ty 🙂🙂😘 pamiętam jak kiedyś byłam przerażona
na samą myśl o kolposkopii, a teraz to się zrobiło takie hmm normalne 😁

Teraz to ja się dziwię dlaczego ja do tej pory nie miałam nigdy żadnej kontrolnej kolposkopii 🙈 moja pierwsza kolpo się odbyła w wieku 28 lat. 😅

Fizycznie czuje się dobrze ale mam czasem wrażenie że nie jestem spokojna psychicznie - nie mam takiego spokoju ducha i nie wiem co z tym zrobić 😮 Czy macie jakieś sposoby na czarne myśli ? Słuchajcie jakichś podcastów, bierzecie jakieś tabletki ? Chodziłyście na terapię ? 💖 Jak to u was wygląda ?

Teraz to ja się dziwię dlaczego ja do tej pory nie miałam nigdy żadnej kontrolnej kolposkopii 🙈 moja pierwsza kolpo się odbyła w wieku 28 lat. 😅

Fizycznie czuje się dobrze ale mam czasem wrażenie że nie jestem spokojna psychicznie - nie mam takiego spokoju ducha i nie wiem co z tym zrobić 😮 Czy macie jakieś sposoby na czarne myśli ? Słuchajcie jakichś podcastów, bierzecie jakieś tabletki ? Chodziłyście na terapię ? 💖 Jak to u was wygląda ?
Ja tez często jestem niespokojna, tracę równowagę 🫣ale nic z tym nie robie, prócz tego że mam zamiar trzymać rękę na pulsie i szukać pozytywów 😃 ale na gorsze moje dni nie mam lekarstwa 😄

reklama
Do góry