reklama
Asiaxz
Fanka BB :)
Tylko w przypadku raka to robią operacje cesarskiego cięcia wraz z usunięciem macicyMnie bardziej ciekawi czy są takie przypadki żeby robili konizacje w trakcie ciąży.
W poniedziałek mam wizytę to się może w końcu dowiem co mój lekarz zamierza zrobić ale ewidentnie ostatnio zasugerował że jak będzie trzeba to zrobi konizacje w ciąży. Z kolei pani onkolog mówiła tylko o obserwacji więc jestem ciekawa co razem zdecydują.
w poniedziałek z nim porozmawiam to sie dowiem co miał na myśli. On chyba uważa, że mi się to mocno pogorszy w trakcie ciąży ze względu na CinTec dodatni . Ale aż tak szybko chyba to się te zmiany nie pogarszają. Tym bardziej że to jest cin1.Proszę się nie zgadzać na konizacje w ciąży jest to zagrożenie dla ciąży nie wiem co to za lekarz w ogóle ma takie pomysły a może źle go zrozumiałaś może chodziło o kolposkopie i pobranie wycinkow
WitajJa wyleczyłam HPV biorezonansem, o którym się dowiedziałam przez przypadek od koleżanki. Naprawdę polecam,bo pomaga!
I jak z tym biorezonansen... Naprawdę Ci pomógł ?
Wyniki utrzymują się do tej pory ?
Czy ktoś jeszcze korzystał ?
Z jakimi rezultatami ?
Cześć
To znowu ja
Udało mi się dostać wynik cytologii z kwietnia bieżącego roku , i mam obecny ….
I już nic z tego nie rozumiem…
Czy to możliwe aby te zmiany się cofnęły ???, a został mi jeszcze jedynie sam wirus ?
Nic już nie rozumiem.
Co wy o tym sądzicie ????
To znowu ja
Czy to możliwe aby te zmiany się cofnęły ???, a został mi jeszcze jedynie sam wirus ?
Nic już nie rozumiem.
Załączniki
Asiaxz
No jasne że nie. Ja to miałam CIN 2 to dopiero miałam stresw poniedziałek z nim porozmawiam to sie dowiem co miał na myśli. On chyba uważa, że mi się to mocno pogorszy w trakcie ciąży ze względu na CinTec dodatni . Ale aż tak szybko chyba to się te zmiany nie pogarszają. Tym bardziej że to jest cin1.
Asiaxz
A miałaś kolposkopie i wycinki robione?Cześć
To znowu ja
Nic już nie rozumiem.
reklama
Właśnie się zapisałam na kolonoskopię z wycinkami. Mam za 2 tygodnie . Stres mam i to duży . Nie sypiam po nocach. Nie pale . Nie pije. Mam jednego partnera seksualnego, a tu takie coś i od razu aż tak….A miałaś kolposkopie i wycinki robione?
Dodam, ze cytologia wykonana rok temu nie stwierdziła żadnych zmian
Podziel się: