reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

reklama
W poniedziałek mam wizytę to się może w końcu dowiem co mój lekarz zamierza zrobić ale ewidentnie ostatnio zasugerował że jak będzie trzeba to zrobi konizacje w ciąży. Z kolei pani onkolog mówiła tylko o obserwacji więc jestem ciekawa co razem zdecydują.

Proszę się nie zgadzać na konizacje w ciąży jest to zagrożenie dla ciąży nie wiem co to za lekarz w ogóle ma takie pomysły a może źle go zrozumiałaś może chodziło o kolposkopie i pobranie wycinkow

Ostatnia edycja:
Proszę się nie zgadzać na konizacje w ciąży jest to zagrożenie dla ciąży nie wiem co to za lekarz w ogóle ma takie pomysły a może źle go zrozumiałaś może chodziło o kolposkopie i pobranie wycinkow
w poniedziałek z nim porozmawiam to sie dowiem co miał na myśli. On chyba uważa, że mi się to mocno pogorszy w trakcie ciąży ze względu na CinTec dodatni . Ale aż tak szybko chyba to się te zmiany nie pogarszają. Tym bardziej że to jest cin1.

Cześć
To znowu ja 😀
Udało mi się dostać wynik cytologii z kwietnia 😭bieżącego roku , i mam obecny ….😀
I już nic z tego nie rozumiem…🤔🤫
Czy to możliwe aby te zmiany się cofnęły ???, a został mi jeszcze jedynie sam wirus ?
Nic już nie rozumiem.
Co wy o tym sądzicie ????

Załączniki

• IMG_0493.jpeg
    IMG_0493.jpeg
    462 KB · Wyświetleń: 107
  • IMG_0497.jpeg
    IMG_0497.jpeg
    544,3 KB · Wyświetleń: 110
  • IMG_0495.jpeg
    IMG_0495.jpeg
    260,5 KB · Wyświetleń: 110
w poniedziałek z nim porozmawiam to sie dowiem co miał na myśli. On chyba uważa, że mi się to mocno pogorszy w trakcie ciąży ze względu na CinTec dodatni . Ale aż tak szybko chyba to się te zmiany nie pogarszają. Tym bardziej że to jest cin1.
No jasne że nie. Ja to miałam CIN 2 to dopiero miałam stres

Cześć
To znowu ja 😀
Udało mi się dostać wynik cytologii z kwietnia 😭bieżącego roku , i mam obecny ….😀
I już nic z tego nie rozumiem…🤔🤫
Czy to możliwe aby te zmiany się cofnęły ???, a został mi jeszcze jedynie sam wirus ?
Nic już nie rozumiem.
Co wy o tym sądzicie ????
A miałaś kolposkopie i wycinki robione?

reklama
A miałaś kolposkopie i wycinki robione?
Właśnie się zapisałam na kolonoskopię z wycinkami. Mam za 2 tygodnie . Stres mam i to duży . Nie sypiam po nocach. Nie pale . Nie pije. Mam jednego partnera seksualnego, a tu takie coś i od razu aż tak….
Dodam, ze cytologia wykonana rok temu nie stwierdziła żadnych zmian

Do góry