reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wijemy gniazdo na powitanie maleństwa

reklama
pod pupcie bede uzywac, ale chyba tych wygladajacych jak pampersy... jakos lepiej do mnie one przemawiaja i chyba sa wygodniejsze w uzytku... ale mam tez tetrowe,bo sa bardzo podreczne do prawie wszystkiego...

rowniez rzeczy wysuszone w suszarce sa delikatniejsze w dotyku niz schnace na dworzu,tylko nie mozna ich przesuszyc, ale nie pachna tak ladnie...

ja sie naczytalam za duzo zlego na temat pampersow i troche mi szkoda wydawac pieniedzy na jednorazowe pieluchy,ktore zuzywa sie bardzo szybko... wole te pieniadze przeznaczyc na cos innego... jednak pampersow tez bede uzywac tylko z duzym umiarem...

Ja z doświadczenia wiem że długo nie da się pociągnąć na tetrach :no::no: Bo idzie zwariować:-( Dlatego wiem że będę używać pampersów od samego początku a tetrę tak od czasu do czasu co by pupę przewietrzyć :tak:

ja jestem uparta i jak sobie cos postanowie to koniec... poza tym bede miala mame do pomocy ( wszystko jednak zalezy kiedy dziecko sie urodzi,bo mama musi byc w Polsce we wrzesniu...)...

reklama
zobaczymy jak to wyjdzie w praniu... jednak mam nadzieje,ze wytrwam....
juz nie moge sie doczekac kiedy wreszcie bede w ciazy.... wlasnie zaczelismy w zeszly weekend i mam cicha nadzieje,ze uda sie za pierwszym razem.... a jak nie to bedziemy musieli wiecej popracowac,LOL.....

Do góry