reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wijemy gniazdo na powitanie maleństwa

reklama
Tatatatataaaaaaaaaaam!

Zakupiliśmy szafe!
Coprawda, nie taką jak chcieliśmy (z litego drewna sosnowego), bo kosztowały w porywach okolo 1500 zł i na dodatek trzeba czekać 8 tygodni!:wściekła/y:
Zakupiliśmy więc szafe z płyty, z okleiną sosnową i przesuwnymi drzwiami barwionymi na niebiesko (jak nasz pokój). Nie jest to zdana rewelacja, ale póki co wystarczy - tym bardziej że kosztowała zaledwie 389 zł.
Wlaśnie ją skladają.. jak złożą to popstrykam foty!
No... teraz to i ja mogę prać, prasować i ogolnie.... szykować:-)

No to jestem w trakcie drugiego prania ciuszkow dla Zuzi!
Szafa złozona, zaraz ja wymyję i.... jupi!!!!!

Jak na mebel za niecałe 400 zł, to nawet niezła jest.. eh... to nie jest coprawda szafa z litego drewna jak sobie wymarzylam.. no, ale zaoszczędziłam ponad tysiaka ;-)

a tak wygląda:

Załączniki

• szafa1.JPG
    szafa1.JPG
    34,7 KB · Wyświetleń: 26
  • szafa2.JPG
    szafa2.JPG
    36,3 KB · Wyświetleń: 24
  • szafa3.JPG
    szafa3.JPG
    23,9 KB · Wyświetleń: 37
Abeja szafa super, dużo w niej miejsca :tak: powiem szczerze że mi jednak tak szafka też by mi się przydała, tylko tyle że za nic w świecie nie pasowała by do naszych komód :no:, my mamy z seri "KENT" też ze sklejek ale ciemna okleina i na styl antyków :-);-) a szkoda bo może bym taką zakupiła:tak::confused:

Abeja naprawde szafa super tym bardziej ze kupiona za taka cene :-) moja komoda z przesylka kosztowalam 360 zl, tez mi sie podobaja meble z drewna ale zdawalam sobie sprawe z tego ile one kosztuja :-(

Zapomnialam napisac, ze wygotowalam dzisiaj, smoczki, butelki, szczoteczke do wloskow. W sumie juz tylko torbe spakowac i moge rodzic. :tak:

reklama
Do góry