reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wijemy gniazdo na powitanie maleństwa

A u mnie mial byc pokoj na niebiesko pomalowany i nie bedzie:wściekła/y: bo nie ma kto :wściekła/y: no i musze czekac az brat przyjedzie i pomaluje :eek: no i mial byc w kaciku dla synka kubus puchatek na scianie przyklejony i tez nie bedzie:no: bo mamusia znalazla cos lepszego;-) juz nie dlugo wam pokaze:tak:

reklama
Faktycznie zapomniałam o Krzysiu:szok:Ale zemnie sierota;-)
Tynka a masz szkicy na komputerze:confused: Jeśli tak to wyślij mi prosze na pocztę xmamuska@wp.pl lub tu na forum wstaw:-) Dziękuje z góry

Ja dostałam z allegro piankowe kubusie, tj, drzewko, chmurki, prosiaczka, tygryska itp...i będzie to przyklejone na ścianie przy łózeczku:
DISNEY1 -DEKORACJE 13 ELEM. -REWELACJA OD SCELEJ (136491244) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczyny, a co ta za szkice....będziecie to jakoś wycinać i malować w środku czy jak...:confused:..na kolorowo..? Jezu to chyba trzeba miec talent...ja myślałam , ż emam takie "uzdolnienia" , ale po ostatnich wybrykach musiałam ścianę zamalowac na jednolity kolor (jakies durne kwiatki zaczełam malować...):-p:laugh2:

U mnie pokój żółty...co do dywanów...,mamy panele....a zawsze lubiliśmy taki miękki dywanik miec pod nogą....chcę tylko do sypialni- i w takim kolorze, aby rudych włosów mojego półdługowłosego kotka nie było zabardzo widać...

My pomalowalismy pokoj EMilce na rózowo i na niebiesko. U góry jest border z kubusiem. No ale dlugo tym pokojem sie nie nacieszyla:-) .Postanowilism ze my sie wyniesiemy do malego pokoju a dziewczynkom odstapimy duzy i tamten chce zrobic fioletowo - rózowy. No i oczywscie mam poprzuklejane kubusiowe ozdoby. Tez chcialam malunki na scianie ale niestety brak mi talentu plastycznego pawla siostra super maluje ale jej nie widzielismy od kwietnia i tak nie mozna liczyc na jej pomoc.........:wściekła/y:

Kamila dziewczyna mojego brata ma takie zdolności będzie na te szkice patrzeć i rysować takie same na ścianie:-) Mam nadzieje że efekt końcowy mnie zadowoli:tak::szok: A to jeden z jej szkiców które rysowała na moich oczach:-) I ten mi się podoba,coby tak też wyszło na ścianie:eek:

Tynka Wy do malego a a dla dzieci duzy?? :-) ciekawe, chyba bym nigdy sie na to nie zdecydowala.... no ale kazdy ma swoje zdanie :-) zeby tylko potem nie czuly sie wazniejsze od Was :-) hehhe wlasnie ogladalam supernianie hehhehe:-D :-D :-D

Źle sie wysłowiłam. My mamy 3 pokoje. 18 to jest poko dzienny, 12,5 to jeszcze jest nasza sypilania no i 9 i to mial byc pokoj Emilki. no ale skoro beda teraz dwie dziewczynki to pójda do tego sredniego pokoju a my wyniesiemy soie do malego:-) .
P.S Paweł kapie EMilke i strasznie im tam wesoło musze isc i ich podejrzec;-) .

Aha no to teraz rozumiem :-) fakt ten sredni dla dziewczynek a maly na sypialnie jest akurat :-) wazne by i Wam i dzieciom bylo wygodnie, ja np bylam bardzo zdziwiona.... ale od poczatku, kiedys mieszkalam z siostra i rodzicami w mieszkaniu 2 pokojowym i zamienilismy sie ze znajomymi mieszkaniami, no i od tej pory mamy mieszkanie 3 pokojowe, no i ja i siostra moglysmy miec osobne pokoje :-) ja ze jestem mlodsza oczywiscie ten mniejszy :-) ale wyobrazcie sobie ze ci znajomi cisneli dwie corki (nastolatki prawie) w jednym pokoju a sami mieli i duzy pokoj i sypialnie!!!! jak dla mnie to paranoja!! chyba troche przesadzali ze swoja wygoda...

reklama
Karlam1,
cholera znowu przgapiłam Supernianię....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzieki tobie sobie przypomniałam, że zaraz skończy się moja "Hela"....lece ogladać...
xmamuśka- ekstra ten szkic...dziewczyna naprawdę ma talent....

karola- co znalazłaś lepszego ( po ile dobrze pamiętam też pisałas coś o tych piankowych kubusiach że je masz...)????:surprised:

Do góry