reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wijemy gniazdo na powitanie maleństwa

tynka, co ta kolezanka taka niedomyślna????:confused:

Ja na zimę butów nie mam. Moje nogi znoszą tylko adidasy...a mam kozaczki czarne na obcasie długie...teraz to zabójstwo byłoby dla mnie przejść się w takich butach....kurcze może jakieś "przejściówki" kupie gdzies tanio...krótkie oczywiście ...

Kurtka stara jak świat- puchowa, wyglądam w niej jak kluseczka...co zrobic...płaszczyk się na styk dopina , ale brzydko przy tym marszczy....

reklama
Kamilala tak bywa, z eniektórym to nawet łopatologia nie pomoże:no: . A adidaski super sprawa.:tak: Bardzo długo w nich chodziłam w poprzedniej ciązyKupiłam sobie tez w zesłym roku taki płaczcz puchowy do kolan...jak sie w nim zapięłam to wyglądałam jak taka " pęknięta parówka":-D :-D :-D

Kurcze dziewczyny uspokócie mnie troszkę ..... ja mam już wszystkie szafki wysprzątane, myję meble, zaprzęgłam męża do prania dywanów i mycia boazerii. Ciągle się mebluję i przestawiam rzeczy z kąta w kąt. Ja chyba wariuję :szok: :eek: :sick:

Mariaola- czyżby juz cie dopadł 'syndrom szykowania gniazda'?;-) Ja też to miałam, nie bylo sily, która mógła od sciery mnie oderwać. Pożyteczna sprawa... Teraz póki co to nic mi się nie chce robić.:baffled:

reklama
MariaOla ja takie porzadki zamierzam po 20 listopada zaczac :-) no i choinke w tym roku ubieram wczesniej:tak: w szafkach z ciuchami dla mojego szkraba juz wszystko przygotowane i poprane :tak: no to tak na 10 grudnia powinnam miec wszystko przygotowane oczywiscie lozevczko tez rozloze na 10,a potem to bede odpoczywac i czekac na moje malenstwo ;-)

Do góry